• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sipher - помощник
Здравейте,
Имам една стая и искам да направя вътре тоалетна с баня, но си мисля дали няма направо готови решения: душ кабина с вградена тоалетна, което да се сглоби в помещението. Така се надявам да спестя и малко пространство, тъй като помещението не е много голямо
infomar
И мен не интересува това. По филмите съм виждал нещо подобно но дали се предлага и в нашата мила родна страна....на цена....
peter_m - специалист
Ако го има това нещо то трябва да е с доста по-големи размери от стандартните душ кабини ... а и ще е на доста по-висока цена, толкова висока, че мисля че ще е много по-ефтино да оправиш цялата баня (тръби, плочки, труд, санитария ...).
А тази вградена тоалетна в душкабината няма ли да се мокри, а ако някой иска да се къпе, а на друг му се ходи до тоалетната ...
Като цяло не мисля че си срува идеята. :?
infomar
Аз си го представям като две кабини една до друга - едната душ кабина другата тоалетна кабина, но направени професионално, красиво и функционално. За една тоалетна 80 х 80 е напълно достатъчно място както и да клечиш. казано накратко - купуваш две душ кабини и в едната монтираш клекало, а другата ползваш за душ. Размери стават 80 х 1.60.
sipher - помощник
аз си го представям като 1 душкабина с тоалетна вътре. нещо за малки помещения само за 1 човек и на цената на стандартна душкабина
infomar
Стъпваш на тоалетната ли за да ползваш душът или е от типа "селска външна тоалетна" тип клекало/дупка на пода ?

Нямам представа!!!!!!!!!! Да не те обърквам.
sipher - помощник
:toimonster: :toimonster: :toimonster:
:yawinkle: :yawinkle: :yawinkle:

естествено, че не стъпваш на тоалетната, още по-малко външно клекало. просто минималистична баня с тоалетна в стаята във формата на душкабина с малко место и за тоалетна
mim - специалист
нещо ала тоалетно-баня в каравана/яхта?
може да се намери каравана в някоя морга и да се изтърбуши само тази кабинка
mirk - майстор
:? Ще заприлича на хотел.
infomar
mim написа:
нещо ала тоалетно-баня в каравана/яхта?
може да се намери каравана в някоя морга и да се изтърбуши само тази кабинка
Неможе да стане понеже стените на караваната са стени на кабинката.
За съжаление неможах да намеря български производител или вносител на подобен артикул.
  • 1
  • 2

Тема "душ кабина с вградена тоалетна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: