Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ribnikolaevi - майстор
Не съм сигурен дали това е точното място на темата, или раздел саниране, тъй като там влизат дограмаджиите.
Става въпрос за следното: добре ли е да се направи параван за баня не от закалено стъкло, а от триплекс?
pavkatay - майстор
ribnikolaevi написа:
Не съм сигурен дали това е точното място на темата, или раздел саниране, тъй като там влизат дограмаджиите.
Става въпрос за следното: добре ли е да се направи параван за баня не от закалено стъкло, а от триплекс?
Ако много буйствате в банята със сигурност е по-добре :-D .
А иначе ,ако ти се е случвало ,като на мен да ти се счупи предното стъкло на автомобила ,докато се движиш със 100 км/час и някой,който ти е продал колата за по-евтино е сложил закалено(секюрит) вместо триплекс ще разбереш,че дори да не буйствате пак е по-добре. Винаги може човек да се подхлъзне в банята -и инцидента е готов.
Наскоро на един мераклия му слагах стъклопакети от две огледла в банята-дано да внимава.
ribnikolaevi - майстор
Причината да попитам тук е, защото от братя Галеви категорично ми отказват да сложат триплекс. Има ли причина за това?
pavkatay - майстор
Изписах цял ферман ,но форума 'изфиряса'
Дай малко подробности за конструкцията.
Аз не виждам проблем,но ще поразпитам стъкларите-те са по-тесни специалисти :)
PLOCHKATABG - специалист
Да не би триплекса да има вземане даване с топла-студена вода?
glorious - специалист
извинявам се за спама,но и аз търся стъкло за параван, а са доста скъпички(на видима към 200-300лв и на още една фирма500лв).Проблема е,че малко се наплащих от тези стъкла, направиха ми 6м парапет,алуминиев със стъкла,мисля триплексови, и две вече се пукнаха,смениха ги и тази седмица пак има две пукнати?хич не ми се дава примерно 300-500лв за параван и пак да се пукне от кофти монтаж или други причини.Къде да внимавам с паравана?
ribnikolaevi - майстор
Защо ми се струва, че тук имаше още мнения?!
Кой модератор ги изтри и защо?!

Моля да се върнат, на мен лично ми бяха полезни, надявам се и на други хора да са им.

НЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ДЪЛЖИТЕ ОБЯСНЕНИЕ, ГОСПОДА МОДЕРАТОРИ!!!
velsi - Почетен майстор
Стига си ревал, никой не ти дължи нищо!
Имаше смяна на сървъри, май само ти не си разбрал още. Малка част от информацията е загубена.
glorious - специалист
Аз си реших проблема със стъкло от Арабела гр.Бургас и държатели за стъкло от сисо.Много съм доволен.

Тема "Стъкло за параван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: