Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Привет,
наскоро се нанесох в жилище което е на мазилка и замаска и естествено почнах ремонта от банята. Външната стена ми се стори влажна и реших да изчукам мазилката. Отдолу изненада :) Тухлите мокри до разкисване. Оказа се че някакси покрива подлиза и мокри стената. В момента съм взел депрон и мисля да го налупя на тухлата и после да сложа хидроизолираща мазилка.
Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и може ли да даде акъл как да се преборя с това. Иначе имам обещание, че покрива ще се бъде поправен, ама нещо не хващам вяра натова :)
panalov - специалист
Първо покрива, иначе останалото е загуба на средства.
До колкото разбрах от съседи, вече няколко пъти го правят и промяна няма :( .
Така че съм решил да се справя без да разчитам на поправката на покрива, ако трябва ще вдигана нова стена на 20 см. от първата :)
masterval - майстор
С този депрон нищо няма да направиш, освен че ще потрошиш пари и труд.
Докато се радваш, че стената ти е суха, тя ще се разрушава. Ако не разчиташ да се поправи покрива, някакво частично решение според мен би било да се изолира стената отвън.
bobyl - специалист
jojorok , опитай се да решиш проблема , а не да го скриваш с втора стена . Средствата които си решил да вложиш , ги насочи в правилната посока - този покрив прави проблема при теб от едно място - опитай се да го откриеш и да го елиминираш . Всичко останало е временно и както написа panalov -"загуба на средства" .

Тема "Мокра стена на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: