Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ivelian - напреднал
Може ли някой да каже метод или препарат за почистване на силикон от плочки?
силикона е изрязан възможно най-плътно, но остава матова ивица... с упорито търкане се премахва.
Въпроса е има ли подходящ препарат за това?
EDI - майстор
Търгане му е майката или има едни ножчета с държачи, като стъргалки, точно за тази цел, с него минаваш и внимателно остъргваш.
Bambookita - специалист
ТКК имат такава паста за почистване на засъхнал силикон.Използвал съм и върши чудна работа.В Ямбол да со стържат с ножчета ако си искат.
toni_g79 - специалист
Bambookita написа:
ТКК имат такава паста за почистване на засъхнал силикон.Използвал съм и върши чудна работа.В Ямбол да со стържат с ножчета ако си искат.
А ти знаеш ли какъв е силикона.Защото има силикон и силикон и силикон на 15000 основи и състави :) И точно с ножче си се чисти много добре

Прикачен файл

images.jpg
images.jpg (2.4 KиБ) Видяна 37319 пъти
Bambookita - специалист
Знам, защото и днес си говорих с регионалния на ТКК по въпроса.
http://www.tkk.bg/modules/news3/article.php?storyid=123
EDI - майстор
Аз доколкото разбирам има положен силикон и трябва да се обреже само отстрани, ивицата трябва да си остане или бъркам нещо.Ние в Ямбол сме стари майстори, изпипваме нещата с ръка, не разчитаме на химия. :lol:
Chefo77 - майстор
EDI написа:
Аз доколкото разбирам има положен силикон и трябва да се обреже само отстрани, ивицата трябва да си остане или бъркам нещо.Ние в Ямбол сме стари майстори, изпипваме нещата с ръка, не разчитаме на химия. :lol:
Абе и аз така го разбирам, пък тази химия е за цялостно отстраняване на силикона ...
ivelian - напреднал
Bambookita написа:
Знам, защото и днес си говорих с регионалния на ТКК по въпроса.
http://www.tkk.bg/modules/news3/article.php?storyid=123
Колега, мерси за инфото ... ма тоя регионалния може ли да каже каде го има, че днес се обаждах на 3-4 дистрибутора и никой го нямаше.... и цена оринтировачно ако е възможно.
Bambookita - специалист
В понеделник ще го питам.За кой град става въпрос?
ivelian - напреднал
За София .. Благодаря много после ще постна малко снимки след поправката на пода ;)

Тема "? почистване на силикон ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: