Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
asinka - специалист
Заглавието изразява всичките ми чувства, които напират в мен, щом съпругът реши да се бръсне след ползване на душа :axe:
То се хвърля вода върху него, то се разтича по всичките ни аксесоари, то после едни кавги, и така...
:( ми се вече!
Снощи, след поредното къпане на огледалото, и моите цупеници впоследствие, започнах да се замислям дали, аджеба,
няма начин, като не сме се сетили по-навреме да си вземем огледало с реотанчета,
които да изсушават запотяването, има някакъв начин да се направят допълнително?!
Помагайте, че положението е много сериозно :lol:
tassel - специалист
Има препарати против изпотяване на стъкла. По принцип се използват за автомобили, но може да пробваш и да видиш, какво ще стане. :)
Теди - специалист
Огледалото вградено ли е или закачено дай инфо или снимки?
null - специалист
а за нещо такова мислила ли си
Изображение
Изображение
asinka - специалист
Теди написа:
Огледалото вградено ли е или закачено дай инфо или снимки?
Не е вградено, има около 1,5 см до стената празно пространство.
На тях се осланям :cool:
Само с тази снимка разполагам в момента, но тук не се вижда какво е разстоянието до стената.
Изображение

null, душата, аз и едно циганче трябва да си наема за тая работа, която ми предлагаш :(
Изображение
Но, на снимката ясно личи, че ръчичката, която трие е женска, а мен тази ситуация не ме устройва :)

tassel, за подобни препарати не съм и чувала.
Да не би да имаш нещо впредвид пастиране?
Това го обмислях за цялата баня, не зная дали ще има ефект върху огледало. :?
tassel - специалист
Не, не ето това имам предвид

Прикачен файл

препарат.jpg
препарат.jpg (195.7 KиБ) Видяна 18819 пъти

Прикачен файл

Picture 077.jpg
Picture 077.jpg (116.91 KиБ) Видяна 18819 пъти

Прикачен файл

Picture 078.jpg
Picture 078.jpg (103.01 KиБ) Видяна 18819 пъти
asinka - специалист
Благодаря много:)
Това е добро, алтернативно решение.
Ще потърся препарата, доколкото виждам, има широк спектър на действие :wink:
Все пак бих се радвала и на още идеи.
8180 - майстор
Има и др. варианти:
1. Да го бръснеш ти - много е интересно. Поне за 4-5мин. ти е "под ножа", не му пука за огледалото, а на теб за кинкалерията. Помага и на нервите и "др.".
2. Ако действително е "УЖАС", вероятно няма да и се отрази зле на тази баня един хубав вентилатор, като се проследи да има откъде да влиза въздух, ако е прекалено уплътнена.
3. Частичен ефект има намазването на огледалото с пяната или каквото там ползва за бръснене. :)
asinka - специалист
Сутринта чувството бе УЖАС, ама сега като чета и се заливам от смях, просто не е истина :lol: :lol: :lol:
Относно вентилацията-има страхотен и направо голям прозорец като за баня, но как да го отворя бе хора, нали благоверният ще настине така, голичък по една хавлийка на кръста?
Все пак, хладничко е вече
:wink:

Аз си представям красивото си огледало с някакви жички-реотанчета да му топлят гръбчето и да не кондензира, горкото :)
Въпросът е как и от какво.
EDI - майстор
Има сухи изолирани нискотемпературни нагреватели, които се монтират в дъната на външните тела на климатиците - т.н. зимен кит.Те са около 70 - 100 вата на метър.Има ги и в България.Може да провериш и за нагревателите, които се поставят в улуците и на покрива да топят снега и леда.Те са горе-долу същия тип.

Тема "Потно огледало-УЖАС!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: