• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте, изкам да си сменя тоалетната чиния. За пода беше залепена с цимент и я изкъртих, но отходната тръба и тоалетната чиния са залепени с цимент и не знам как да ги разделя.
ebahti - майстор
Ем си ги изкъртил,ем не знаеш как да ги разделиш??? Нещо не вдявам :? Я качи едно фото да видим за какво иде реч...
Изкъртил съм тоалетната чиния само от пода. Страх ме е да не счупя отходната тръба ако трябва със секача и чука да ги разлепя.

Снимка: http://picbg.net/img.php?file=4f2464391433d34a.jpg
ebahti - майстор
Счупи чинията ако не ти требва и после фнимателно ,леко полека ще извадиш остатъка от тръбата...др. вариянт нагрей ПВЦто с пистолет за горещ въздух и пробвай да извадиш целата чиния.То отдалече акъл лесно се дава :)
колега,
ето и едно друго решение - вземаш диск за неметал или керамика, слагаш на малък флекс, режеш колкото можеш по-далече от връзката и после с малък чук по изхода на чинията. май така ще даде най-малко фира, но е доста прашно.

това е мен. лека... :)
Като гледам снимката,това е ПВЦ коляно подкърти стената около него и пробвай да го завъртиш с все чинията, ако е с гума ще мръдне, вадиш го и слагаш едно ново.
коляното не е пвц а от каменин
sameks - специалист
Последно!коляното е от порцелан.
sameks - специалист
Ще се наложи да се премахне и коляното поради това че новата тоалетна чиния ще има по-висок изход.Най лесно ще се преработи с ГОФРА.
chapara - майстор
Дърпай смело,там е намазан или маджун или болкит.
  • 1
  • 2

Тема "Демонтиране на тоалетна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: