Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ORI0N - помощник
Здравейте, колеги! Може ли някой да ми каже има ли изобщо на българския пазар алуминиев ъглов профил от типа, който съм прикачил като снимка, само че в бронзов цвят. Във всички магазини на Бургас съм търсил и всичките предлагат в сребрист цвят. Вече съм склонен да отида до Видин ако има там такива ъгли? Толкова са задръстени тука в Бургас, че нищо неможеш да намериш. Размерите на профила трябва да са:15/15мм.

Прикачен файл

.jpg
.jpg (3.74 KиБ) Видяна 3383 пъти
freshenero - специалист
В толкова голям град да няма толкова малко нещо.По принцип има такива лайсни,аз съм ползвал в цвета който ти трябва,даже имам парчета в гаража.Успех в търсенето.
ORI0N - помощник
Точно лайсна ми трябва, продават ги по цели с дължина 2.5 метра, но такива в тъмен цвят няма в бургас.
todor_velikov - специалист
виж в бриколажа ,тук в софия съм гледал че има подобни но за цвета знам че има месингови и сиви
joro_d_007 - помощник
Вчера ми се наложи и търсих и единственото място с голям избор на такива ъглови профили от пластмаса, алумини и железни намерих в Бриколаж в Пловдив. Надявам се, че и в другите Бриколажи в страната ще ги има. Имат и различни размери на профилите.
pif4o - специалист
а след 17 часа има 10% отстъпка така че ако взимаш един камион ласни си е далавера :) аз оня ден бях награбил куп неща и тъкмо преди касата слушам едни се разправят за тая промоция, веднага дадох на заден и след 15 минути шматкане из магазина спестих 20 лева :)

Тема "Ъглов профил- къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: