Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ribnikolaevi - майстор
Много спешно ми трябват стъклокерамични плочки. Някъде 0,4- 0,5 м2. Днес ходих в Топ Груп, 300 лв/м2. Може да си взема и от 65 лв/м2, но тогава ти дават минимум една опаковка, т.е 2 м2 и отново дръвце. Освен това са от по-големите, 2х2 cm.
Толкова ли са скъпи наистина?
Някой знае ли някъде, където се продават на по-ниски цени (става въпрос за София). Трябват ми много спешно, тъй като майстора вече лепи и ще му спра работата, ако не доставя.
Накрая да кажа, че търся от по-малките, дето са с размер 10 mm х 10 mm.
jekasus - майстор
В Варненски Практикер съм виждал стъклокерамика, ама зависи какво си избрал като цвят. На брой се предлагаха средно 12-13 лева(0.30х0.30).
Dewalt - специалист
Какъв цвят ти трябвт
Имам останали към 1-2 кв.м от тези които са 2х2см
Сини на цвят са.
ribnikolaevi - майстор
Първоначално мислех да са жълти към бели на цвят, сега ми се върти и нещо оранжево или подобно. Докаративните ми плочи имат едни пеперуди и може да избера някакъв цвят от тези пеперуди да се свързва със стъклокерамиката. За съжаление няма синьо на тях. Ще трябва да ги взема с мен, като тръгна да обикалям по магазините...
За тези плочки става въпрос, доколкото се виждат реално цветовете на компютър, за ориентир ги качвам ...

Прикачен файл

548_201nds250x400giallom4.jpg
548_201nds250x400giallom4.jpg (27.68 KиБ) Видяна 5761 пъти

Прикачен файл

548_191nds250x400giallom3.jpg
548_191nds250x400giallom3.jpg (28.16 KиБ) Видяна 5761 пъти
Последна промяна от ribnikolaevi на вт апр 12, 2011 8:57 am, променено общо 1 път.
Dewalt - специалист
Щом ще обикаляш може да минеш през Валентино на ъгъла на Константин Величков.
Голям магазин са и имат още по голям склад.
И да носи си мостра - така наи добре ще избереш.
greentree - специалист
Аз харесах едни,наистина уникални.1x1 см.и то в Баумакса, да не повярва човек,само че в Пловдив,но това да не те притеснява,,знам,че си подават стока и от другите градове(ама ти пък бързаше).Една от плочките е в много приятна гама оранжево,не е само стъклокерамика,другата е камък ,нещо от сорта на капучино цвят.Май имаше още от някъв цвят ама харда в главата ми не подава картина :-D .33 см. плочата-18лв.бр.Виж ги, наистина изглеждат много стилни.
Последна промяна от greentree на вт апр 12, 2011 9:00 am, променено общо 1 път.
ribnikolaevi - майстор
Веднага ще им звънна, да видя как са с наличностите и цените
greentree - специалист
Само тези си струват,другите са смотани,поне аз не ги харесах,а и по телефона незнам какво ще ти кажат....най-добре да питаш за името им на всички с размер 1x1 см. и да ги провериш в нета за снимки.С този размер май не са повече от 2-3 вида.
ribnikolaevi - майстор
На път са ми като се прибирам да спя в София, тъй че ще ги преслушам, благодаря за съвета.
ribnikolaevi - майстор
Dewalt написа:
Щом ще обикаляш може да минеш през Валентино на ъгъла на Константин Величков.
Голям магазин са и имат още по голям склад.
И да носи си мостра - така наи добре ще избереш.
Затворили са магазина в София
greentree написа:
Само тези си струват,другите са смотани,поне аз не ги харесах,а и по телефона незнам какво ще ти кажат....най-добре да питаш за името им на всички с размер 1x1 см. и да ги провериш в нета за снимки.С този размер май не са повече от 2-3 вида.
Минах през тях, няма нищо читаво.

Тема "стъклокерамични плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: