Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mitace - напреднал
здравейте и от мен случайно от сайт в сайт и попаднах тук предстои ми ремонт пълен на банята и сега дилемата е стените с гипсокартон ли да ги изправяме или стария и изпитан начин с мазилка майстора препоръчва гипсокартон но на мен нещо не ми вдъхва доверие този картон да не вземе да пада след някоя година и да се хвана в приключение и още нещо сега съм на етап бутане на старите плочки кажете нещо имали тънкос че ми умаляха ръцете с тоя чук и длето :-D благодаря ви предварително
сола 180 - специалист
От мазилката по-хубаво няма.Макар, че ако картона е изпълнен правилно няма да падне или да създава ядове.
За къртенето ползвай къртач ,наеми си или си купи, ще си избие парите.Може и фирма да си извикаш.
housedoktor - майстор
Направено ли е правилно,то и двата начина са удачни.Но ,ако е гипсокартон да е на скара с 40 см междуцентрово ,на два пласта (разминати).Ъглите се обработват с хидроизолационна лента
mitace - напреднал
Значи се насочваме към мазилка.Искам също така да попитам каква вана ще ми предложите: акрилна,вибростъкло или чугунена, а и също каква марка или производител са най- качествени.Преди малко разглеждахме ваните на ВИДИМА /акрилни/,някой ползвал ли е и има ли хубави отзиви за тях?
Rumen Iankov - специалист
Най добре е мазилка.
diduli - специалист
Щом е за теб.... :-D - МАЗИЛКА.
mitace - напреднал
А за вани,кой ще ми препоръчате:акрилни,вибростъкло или чугунена и коя марка или производител.
chapara - майстор
Мазилка,а за вана -ламаринена ,чугунени отдавна няма :wink:
mitace - напреднал
Ламаринена значи емайлирана,така ли да го разбираме,защото да не се изложим в магазина! :wink:
сола 180 - специалист
Митаче я попитай чичо си Гуг да видим дали няма да разбереш кво да питаш по магазините.
Я по сериозно де, всеки иска на готово. :wink:

Тема "стени на баня по кой начин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: