• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
pif4o - специалист
Здравейте на всички отново :) вече направих и тоалетната ама и тук изкочи едно проблемче, за щастие тоя път не е виновен мастора, от него съм много доволен, (който са чели за банята ми знаят за ко става дума) :)
Та да си доида на думата, до сега все фугирах с Боро (баня подове) тоя път ко ми тряше да взема церезит за тоалетната не знам. Цвета му е светъл може би бежаво, но на места вече 2 седмици от как е фугиран някои фуги седят кафеви и не ебават да избелеят. Като тръкна кафявото отгоре с нещо и от долу си е бял, което ще рече че не дърпа влага от някъде за да седи мокър. Другото което не ми хареса на тоя фугин е че като се намокри от бежав става кафяв, и седи така докато не исъхне. Пълен боклук! Тои така кат "пие" влага нема ли и да мухляса?
Сега освен да ми кажете що така на места седи кафяв и без да е мокър, може да ми кажете има ли начин да се изчисти тоя фугин, разбира се няма да може изцяло и да се префугира с друг?
EDI - майстор
То зависи и кой материал си взел.33, 40 или 43 ?
сола 180 - специалист
Почти е сигурно , че е 33.Народа така се лъже.Взема евтино и после реве.

Пич има тема за стъргане на фуга ако решиш да я махаш.
pif4o - специалист
бре кои ти разбира от фугини бре, оня вика даи фугин отивам, питам продавачката оная вика еи ти церезит аи честито :mrgreen:
п.п. ся го видях 33 е. па да не съм пестил от фугин е бати, и борото е жълти стинки ама е бетон.
И кво не му е на ред на тоя фугин че стана така ?
сола 180 - специалист
Абе и церезита е добър ама тоя в кофичките (не помня номера).Вярно е скъп ама е добър и за клиента и за майстора.Добре се работи с него.
pif4o - специалист
Такъв търсих, в кофи4ка, и мастора ми препоръча него, ама като обиколих целия квартал Северен и никъде нямаше ми писна и взех пакет. Карай ще ги поизтържа с нещо тея кафевите и ще ги фугирам пак.
EDI - майстор
В кофичките е АКВАСТАТИК.Номерата са 40 и 43, втория е за по-широки фуги, над 5 мм мисля, че беше.33 е обикновения, в пакетите.И той бива, ама ако е престоял малко повечко на рафтовете стват и проблеми.
greentree - специалист
И аз съм пред дилема– Ceresit CE 40 или Mapei Ultracolor Plus?Вече фугирах пералнята си с въпросният Мапей,уж с хидрофобни добавки-DropEffect....дрън-дрън и той се мокри така ,(а на рекламата му в списанито на Мапей остава на капки)както споменатия Церезит CE 33 ,та въпроса ми е към хората в сферата Церезита CE 40 и той ли се мокри видимо и променя цвета си или има нещо истинско в него? /фугата ми е 1,5 мм./
Последна промяна от greentree на пон апр 04, 2011 11:10 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с фугин на Церезит" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: