• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ilianradkov - помощник
Здравейте .Можете ли да ми предложите модел за под на баня освен теракот и мозайка .Благодаря.
сола 180 - специалист
Абе има едно дърво и едно поли...... ама няма да ти харесат цените.А щом си допрял до тоя форум мисля, че не ти се дават много.
mim - специалист
да добавя: плочки от гранитогрес, гранит, мрамор, всякакъв камък... комбинация от 2... ако ограничиш водата до душкабина с плътно затваряне, може да сложиш теоретично абсолютно всичко, дори и мокет

1-2 плочки пред ваната и мивката, и другото може и паркет да е (ако ти стиска)
Илиян Илиев™ - майстор
Преди няколко години мазах и шпакловах една баня, в която налепиха масивен паркет.
Smarin - специалист
абе то може и с балатум да се докара , но преди да кажеш каква всъщност е целта , по - евтино или нещо различно и екстравагантно , можем да си говорим глупости без край
ilianradkov - помощник
Теракота ми на 8г -1качество започна да му пада гланца и се лющи, освен това е хлъзгав за възрастен човек ,та ако има нещо друго...
сола 180 - специалист
ilianradkov написа:
Теракота ми на 8г -1качество започна да му пада гланца и се лющи, освен това е хлъзгав за възрастен човек ,та ако има нещо друго...
Стига простотии бе тате.Събарям 30 годишни бани и нямат паднал гланц по фаянса па камо ли по теракота.
Ако на 8г му пада гланца или има влага и е замръзвал или е "супер" качествен???
peter_m - специалист
Ако искаш само да решиш проблема с хлъзгавото може да ползваш дървена скара. (виждал съм да продават готови такива за душкабини)
ilianradkov - помощник
Aми като не вярваш ,ела и виж бе,'' майсторе'' .Все пак благодаря.
  • 1
  • 2

Тема "Под за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: