Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
spaskashv - напреднал
Здравейте, поздравление за чудесния сайт, в който не веднъж намерих отговор на всичките си въпроси от както почнахме ремонтита в дома ни. Надявам се този път също да получа отговор. Имам следния проблем. В банята ни има комин изграден от бетонни коминни тела и подзидат за изправяне с итонг. В най - долната му част е оставен ревизионен отвор за почистването му. Т.к. единствено намираме само ПВЦ ревизии бих искал да попитам има ли някой идея с какво да затворим отвора така, че да не се просмуква пушек и в същото време да е устойчиво на владагата в банята.
greentree - специалист
Има и метални ревизии,само бели са,но и те не са супер уплътнени,но това не значи ,че неможеш да сложиш едно парче твърда каменна вата зад ревизията ,само трябва да съобразиш дълбочината на отвора,но според мен е варянт.От кой град си?В Пловдив ги има ,но трябва да се има в предвид ,че заключващия им механизъм има и ПВЦ по него,което отново изисква опазване по някакъв начин от високата температура.Ако не е късно мога да отида да проверя кой ги произвежда ....и дай някакви размери на ревизията,за да ти кажа кой е най-близкия.
spaskashv - напреднал
Привет, благодаря за отговора. В София живея, но съм не съм виждала метална ревизия.В интерес на истината не съм имала и много време да потърся. Размера е 15Х15.
jekasus - майстор
Металната ревизия ще я оставиш на комина, на итонга, покрит впоследствие с плочки, оставяш по-голяма ПВЦ ревизия, за да има възможност да се обслужва.
spaskashv - напреднал
Благодаря за съветите!

Тема "Питане за ревизионен отвор в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: