Здравейте, колеги. Скоро си купих моноблок на каспичан Фаянс Фламенко, като го избирах гледах да ми хареса външно, но не след дълго разбрах, че е много важно да е качествен както арматура така и самия моноблок. Почна да ми прави постоянно проблеми след като се пусне водата 3/6 след това продължава да тече леко, но не винаги. Не обливаше навсякъде чинята и т.н. Разглабях го много пъти, почиствах арматурата и резултат никакъв - ЯВНО ТОЗИ МОДЕЛ СЕ ОКАЗА НЕСПОЛУЧЛИВ - ПЪЛЕН БОКЛУК. Не мисля да купувам нова арматура и да я сменям а вчера се ядосах и отлепих чинята. Така , че ще трябва да търся нов моноблок.
Искам да ми споделите кои моноблокове са най-качествени /модели/, като имам в предвид няколко фактора: хоризонтално отичане, долно пълнене с вода, обливане отсякъде с вода при пускане на водата / в смисъл не само на 50 или 80% от чинията, а и от преде/ има едни модели който текат отвякъде на струйки те ми харсват. И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО като се пусне водата след това да спира и да не тече изобщо.
п.п. Харсва ми този модел на видима V-style ако някой може да каже нещо за него.....
Ще съм много благодарен.
Искам да ми споделите кои моноблокове са най-качествени /модели/, като имам в предвид няколко фактора: хоризонтално отичане, долно пълнене с вода, обливане отсякъде с вода при пускане на водата / в смисъл не само на 50 или 80% от чинията, а и от преде/ има едни модели който текат отвякъде на струйки те ми харсват. И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО като се пусне водата след това да спира и да не тече изобщо.
п.п. Харсва ми този модел на видима V-style ако някой може да каже нещо за него.....
Ще съм много благодарен.