Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Teodor80 - специалист
Здравейте,днес си купих въпросният моноблок.Наклона на банята ми е доста голям и при монтажа се оказва,че трябва да задигна около сантиметър и половина предната му част та и леко в ляво като съм застанал насреща му.Дали ще е проблем ако го монтирам без нивелация?
peter_m - специалист
Задай му лек наклон назад. Ако наклона е напред и имаш твърдо аки ще имаш проблеми :butthead:
Teodor80 - специалист
A каква ще да е причината да не потъва за да го осмисля. :?
Давайте и идеи как да го повдигна най-лесно и бързо.Трябва да се повдигне не там където е казанчето а от предната страна.Естествено ако е нужно!
Последна промяна от Teodor80 на пет май 06, 2011 6:49 pm, променено общо 2 пъти.
peter_m - специалист
Когато е назад се увеличава скоростта на засмукване.
Rumen Iankov - специалист
Повдигни го и запълни отдолу с фуга.
Teodor80 - специалист
Kупил съм фуга на Церезит мисля че беше це40 и е ако не са ме метнали в магазина-като силикон пластична.Дали няма да се изгуби ефекта?
chapara - майстор
Moнтирай го без повдигане.Дори може да го сложиш без да го захващаш за пода ,пробно,ползвай го един два дни за да се убедиш че всичко :-D :toimonster: потъва . :roll:
Teodor80 - специалист
Накрая реших да забъркам 1:1 цимент и пясък и да го цопна върху разтвора.Ще го нивелирам после и готово.
сола 180 - специалист
Teodor80 написа:
Накрая реших да забъркам 1:1 цимент и пясък и да го цопна върху разтвора.Ще го нивелирам после и готово.
И ще стане супер "красота".
dpp - специалист
Между другото и аз съм се засилил за Сева Микс..гледах го вчера в магазина. Не видях друго с "лъзгащ" ефект - всичките ЦОП ефект!Но само на мен ли ми се струва , че все по малки ги правят тея чинии. Те за деца вече станали отворите отгоре баси... :?
..иначе за колегата..не се занимавай с едновремешни глупости. Аз монтирах последно моноблок на тоалетната на вилата оня ден даже без закрепване дето се вика..Зимаш обикновен прозрачен санитарен силикон, минаваш веднъж малко навътре по периферията на "надупеното" гърне. Чакаш 3-4 часа да изсъхне тоя слой - около 5-6 мм да кажем. ПОсле нанасяш втори до него малко по-дебел , обръщаш и лепваш на земята..напръскваш с вода и обираш остатъка с пръст! Винаги можеш да разглобиш тази комбинация когато искаш! Остави тоя цимент и глупости....

Тема "дайте съвет за залепване на моноблок към под с плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: