Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
heron - напреднал
Здравейте,

Имате ли идея откъде мога да си купя качествена машинка? Имам една Raider от Бриколаж, но нищо не мога да срежа с нея, колкото и да натискам. Прави черта върху плочката, но после като натисна отстрани, или не става нищо, или плочката се чупи. Дори с тънките фаянсови плочки става така, а за теракот да не говорим :(
splitservice - специалист
Ако държиш да е машинка, гледай да не е Райдер или др. такива. Ако е за еднократно рязане на плочки - става и с обикновена видия за бетон! Чертаеш с нея и сгъваш върху някъкъв предмет по разчертаното.
jekasus - майстор
Ролката на машинката е изхабена, така е със китайките.
Не е точно Райдер Изображение, ама голяма работа върши, ролка я купувам в Алати, утре ще я снимам.
jekasus - майстор
jekasus написа:
ролка я купувам в Алати, утре ще я снимам.

Прикачен файл

DSC_0131.jpg 2

Прикачен файл

DSC_0130.jpg 1
рашкета - специалист
heron написа:
Здравейте,

Имате ли идея откъде мога да си купя качествена машинка? Имам една Raider от Бриколаж, но нищо не мога да срежа с нея, колкото и да натискам. Прави черта върху плочката, но после като натисна отстрани, или не става нищо, или плочката се чупи. Дори с тънките фаянсови плочки става така, а за теракот да не говорим :(
Пич за кво ти е машината???? За в къщи ли, за правене на "лесни" парици ли????
Кажи де.
Иначе ако резеца който е пуснал Джеки е "Сири" и става за твойта ще свърши доста работа.Гаранция.
heron - напреднал
jekasus, благодаря ти!
рашкета написа:
Пич за кво ти е машината???? За в къщи ли, за правене на "лесни" парици ли????
Кажи де.
Иначе ако резеца който е пуснал Джеки е "Сири" и става за твойта ще свърши доста работа.Гаранция.
За вкъщи ми трябва.

Тема "Машинка за рязане на плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: