Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте! Имам огромен проблем ине знам как да го реша! Моля, помогнете! Проблемът е следният- комшиите над и под мен в банята са си направиликухните и когатоготвят в моята баня идва цялата миризма от кухните им. Имам вентилатор, който се затваря, когато не работи и възвратна клапа след него, но пак мирише! Какво още трябва да направя, за да спре да влиза миризма от техните кухни! Предварително благодаря!
Чаро - Акълия
Бах ви в изродите! Ти като се изакаш как ли мирише в кухните им?! Май тяхното е по-гадно :butthead:
:shock:

Вариант 1 - не спирай вентилатора.
Вариант 2 - сложи вентилатор с плътен капак, който да махаш ръчно
Вариант 3 - потърси вентилатор с уплътнена клапа или отделна ел. клапа (уплътнена) в спец. магазините
Или просто уплътни по някакъв начин "затвора" на твоя вентилатор.
ribnikolaevi - майстор
dzatara написа:
Здравейте! Имам огромен проблем ине знам как да го реша! Моля, помогнете! Проблемът е следният- комшиите над и под мен в банята са си направиликухните и когатоготвят в моята баня идва цялата миризма от кухните им. Имам вентилатор, който се затваря, когато не работи и възвратна клапа след него, но пак мирише! Какво още трябва да направя, за да спре да влиза миризма от техните кухни! Предварително благодаря!
Подай оплакване в общината. Това което са направили те (или ти) е незаконно.

Тема "Проблем с вентилацията на банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: