• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Пред мн голяма дилема съм изправен и ще съм ви адски благодарен ако дадете своето мнение !
Банята ми е адски малка 1,66-1,63 в нея влиза и тоалетната :? имам проблем със теч от съседите над мен които след като сменили тръбата за мръсния канал явно са забравили да я фугират и за няколко седмици (в които не съм живял тук) мазилката покрай тръбата на мръсния канал е паднала до арматурата :censored: След като ги предупредих теча спря но се наложи да сваля плочките и мазилката до бетон защото всичко щеше да падне всеки момент , в момента има още малко влага около тръбата .....
Имам няколко въпроса към всички вас :prayer:
1. Какво ще ми препоръчате за стените ?
- зелен картон + плочки
- замаска + плочки
- пвц плоскости

2. На 163 см има ли начин да сложим душ кабина 80-80 и до нея тоалетна с вградено казанче

3. Тъй като ме мн притеснява тавана да не почне да капе наново какво бихте ми препоръчали да сложа ? Аз съм се спрял засега на пвц плоскости :?:
boreto1 - специалист
Правих наскоро такава баня (малка с душ кабина и тоалетна) Получи се ,но нямаше място за вградено казанче и затова стана с моноблок ,ето и една снимка имам (стените са с картон ).
Изображение
Изображение
Мивката е в коридорче ,което е кам банята ,нямаше място за нея.
Също така и вратата е тип хармоника -едвам се събра но се получи що годе бяня малка
А за теча ,освен да се направи нова канализация на комшийте друг вариант незная.
chapara - майстор
Боре ,това не е моноблок приятелю.Ако бяхте сложили структура ,чинията щеше да е по-назад.А и е трябвало май друг тип кабина , доста притеснено е влизането :?
В една друга тема chapara е дал мн добра идея която супер мн ми допада с под-душовото корито и до него вграденото казанче !
Другото нещо което мн ме притеснява е с какво да покрия стените .....
С комшите няма как да сменим целия водопровод защото аз съм по средата на блока а над мен има още 7 и няма управия с милте съседи както при мен така и при повечето .....
chapara - майстор
Сменяваш от водомерна стойка ,до водомерна стойка :wink:
boreto1 - специалист
chapara написа:
Боре ,това не е моноблок приятелю.Ако бяхте сложили структура ,чинията щеше да е по-назад.А и е трябвало май друг тип кабина , доста притеснено е влизането :?
да бе забраил сам вече каде кво слагам таз тоалетна е заварено положение ,кабината клиента си я беше купил и трябваше точно нея да сложа -нали се сещаш ,че отивам клиента е купил вече и казва тва искам .Аз трябва се вмукна някак си .Нямат кинти за екстри .Едно вградено казаче една камара пара .Хората нямат парички
Преди да сложа кабината му предложих други варианти .Казаха таз та таз ,не ме питай как сам се борил,а и само там става другаде няма шанс.
рашкета - специалист
Борееее, Боре.Не се оплаквай, питаш ли ме аз как съм я сглобявал тая???? :lol: :lol: :lol:

Прикачен файл

DSC00068 (Copy).JPG
jekasus - майстор
Преди или след монтажа на мивката :razz:
boreto1 - специалист
Със сигурност първо кабината :roll:
Zdraveite, iskam da napravq v apartamenta vtora banq i toaletna i iskah da popitam prekaleno malko li e tova prostranstvo za banq? Syshto taka iskam da si napravq podobna sedalka nad dush koritoto, kakto e na vtorata kartinka, nqkoi moje li da mi predloji ot kakvi materiali e nai-dobre da q napravq sedalkata.

Прикачен файл

modern-minimalist-bathroom-design-1.jpg
modern-minimalist-bathroom-design-1.jpg (32.7 KиБ) Видяна 4676 пъти

Прикачен файл

баня 2.jpg
баня 2.jpg (17.91 KиБ) Видяна 4676 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за малка баня и теч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: