• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Genesis - специалист
Здравейте.

Искам не искам трябва да я почвам. Поогледах таз люлинска панелка и ми се иска да я поизправя малко стените. Към тавана ми бяга на 3см. Отказах се от гипскартона тъй като няма място за скара (много ще намаля обема) а кюфтета дори и с дюбели малко ме е страх, че след време ще пукне някъде и кофти. За това съм решил за сега да я мажа. Ама тук не е на село трябва да си купувам готов хоросан и се чудя дали не е прецакан нещо ако е мтръзнал при -5, -6 градуса :?
Вие какво ще кажете :idea:
рашкета - специалист
Мажи и не мисли.Нищо му няма на варовия р-р.Аз съм купувал на чувалчета от Румик в Орландовци направо беше мед.Едва ли се задържа толкова много, че да премръзне и т.н.Гледай да е от някой вървежен магазин.
ebahti - майстор
Predi да мажеш панелата-я грундирай с бетонконтакт и като изсъхне нафърляй шприц преди хоросана... :idea:
Genesis - специалист
Екстра.
Аа ще го шприцна с циментче и даже рабица ще сложа. Ангрото ми е много близко май от там ще пазаря :yawinkle:
10x
рашкета - специалист
Ангро също е добър избор.И там има голямо текучество.
Абе за какво му е на човека и бетонконтакт и шприц???
Само едното е достатъчно.
ebahti - майстор
Тая гладка панела без шприц нищо нема да фане
MASTER - специалист
Ако е пресъхнал шприца, пак толкова ще хване. :-D Трябва задължително да е мокър шприца, като се хвърля материала.

Аз напоследък шприца го бъркам с грунд дълбокопроникващ
chapara - майстор
Ще се смахна :-D Никой не го попита изчукано ли е всичко до гол бетон :? После, :shock: кви са тия сухи и мокри шприцове?Бетонконтакт и хиляди варианти за шприц,като дори може да е цимент и Ц-200,флекстеракол на ситен гребен и мн. други.Мрежата не е излишна. :wink: За да няма мръзнала вар ,което е без значение м/у другото.Можеш да си вземеш бяла гасена вар ,пясък и цимент.Слагаш една мистрия вар,един канчок цимент,1/4 вода от обема на кофата,малко пясък, разбъркваш с ел.бъркалка до хомогенизиране и после продължаваш да добавяш пясък до необходимото сгъстяване.Така поне водата в разтвора,който е беден и на вар няма да качваш. Успех :razz: :cool: :wink:
Genesis - специалист
Стената е на бетон. Нямаше какво да се изчуква. Вар съм бъркал много. На ръка и след години е 180л миксер. Но в тази теснотия да се клепам да бъркам бар не ми се занимава. Аз лично съм против готовия хоросан, но предвид обстоятелствата и липсата на време за бъркане ще го предпочета.
jekasus - майстор
chapara написа:
флекстеракол на ситен гребен
Мразиш, да ти е трудно :lol:

Прикачен файл

DSC_0062.jpg Нямах ситен гребен
  • 1
  • 2

Тема "Почвам банята." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: