• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Genesis - специалист
Здравейте.

Ще деля банята на две с прагче и стъклена преграда. И на последък ми се върти из главата в сухата и част, където няма от какво да се намокри освен от мокрите крака при излизане от душа пода да бъде равен и да няма сифон. Но, жената като чу ми врътна един скандал. За това се оправдах и и казах, че ще почерпя идеи от форума.
Таа, вие какво ще кажете. Жената или аз мисли ме по-логично :lol:

А и тези прегради много скъпи за едно парче стъкло. Дали няма варят да си поръчам в някоя стъкларница това, което искам плюс някакви тарикатски държачи и все си мисля, че ще ми се върже на половина?
jekasus - майстор
Или делиш двете части в банята с линеен сифон(от 350 лв.) или правиш пода на душа с една идея по-нисък от другия под. Има такава тема на Чапара, но не ми се търси.
boreto1 - специалист
Genesis написа:
Здравейте.

Ще деля банята на две с прагче и стъклена преграда. И на последък ми се върти из главата в сухата и част, където няма от какво да се намокри освен от мокрите крака при излизане от душа пода да бъде равен и да няма сифон. Но, жената като чу ми врътна един скандал. За това се оправдах и и казах, че ще почерпя идеи от форума.
Таа, вие какво ще кажете. Жената или аз мисли ме по-логично :lol:

А и тези прегради много скъпи за едно парче стъкло. Дали няма варят да си поръчам в някоя стъкларница това, което искам плюс някакви тарикатски държачи и все си мисля, че ще ми се върже на половина?
В сайта на баня стил влез и разгледай паравани и т.н. има всякакви изгъзици за бани,стъклата са специални при счупване стават на сол с цел да не си одрежеш краката
chapara - майстор
jekasus написа:
Или делиш двете части в банята с линеен сифон(от 350 лв.) или правиш пода на душа с една идея по-нисък от другия под. Има такава тема на Чапара, но не ми се търси.
Те :)

viewtopic.php?f=4&t=30378
timo1 - специалист
и аз съм без сифон в банята,освен тоя в кабината....нема да перем килими я :-D
рашкета - специалист
Ей сега като се появи Илиянския ще ти обясни , че не е нужно да има сифон отвън.
Ти вземи решението, пък изпълнения много.Иииии никакви стъкла от стъкларницата, че да няма после найсе шева по тялото.Трябва да е специално стъкло.
ebahti - майстор
Никъв е проблема и да е само 1 сифон -ама жената :finga:
Прикачен файл:
picture_004_125.jpg
chapara - майстор
Стиа сте се сифонирали бре :-D ,един кютек на жената и :drinkers:
$64EN - специалист
Стъклото е необходимо да се закали. В фирма К.Н. могат да ти го изрежат по желан размер и да го закалят след това. Може да се познае по печата, който слагат на стъклото. Слабо е забележим.
Другият начин е със слънчеви очила ПОЛАРОЙД.
VLADO66 - майстор
Това Кристиян Нейко ли ще рече.Аз за тях си мислих един триплекс да направят и май имат и фасонни части,ама не знаех че закаляват стъкла.
  • 1
  • 2

Тема "Сифона." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: