Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
klambrev - специалист
някой ако е срещал такива плочки, че не искам да правя целите стени на ново или да слагам друг вид?

Прикачен файл

16122011257.jpg
EDI - майстор
Тази плочка ми прилича на подова синя СИЛВА, ама от по-старите шарки.Не знам дали ще намериш някъде останали. http://www.kai.bg/bg/продукти/подови-плочки/силва/ ей тук ги има в листата, ама шарката не е същата.
klambrev - специалист
и за съжеление са доста по-тъмни.
ето какво и се е случило на банята - разкопана за нов сифон и изместване на тоалетната чиния.
искам да заменя плочките долу в дясно които се виждат че са различни + да се изкара най-долния ред който пострада при разкъртването на пода.
обмислям варянт пода и първият ред плочки да са еднакви , различни от досегашните но още немога да определя с текущите плочки какво ще се върже тъй, че събирам и предложения за други цветове.

благодаря предварително

Прикачен файл

16122011256.jpg
chapara - майстор
Като те гледам ,си на такъв етап ,че си плачеш за нова баня, а и не са ли ти омръзнали тези плочки вече? :roll: Виждал ли си кърпени гащи да изглеждат като нови :? Освен всичко,да изкърпи някой банята ,ще ти излезне по-скъпо от нова , и обяснимо,защото труда е двойно повече ,а ефекта на половин :razz:
klambrev - специалист
проблема е финансов, инак като идея беше запланувано всичко да изкъртя
ebahti - майстор
Mi не бързай де,сложи си тръбите,направи си замазката-монтирай си чинията да си тропкаш спокойно....и напролет като събереш малко кинти направи нещата както требва :wink:
klambrev - специалист
то до някаде такава беше идеята но всеки ми казва че първо стените се правят и после плочките по пода, а само на замазка няма как да се оттича водата в сифона защото идва по-високо.

днес положих всички тръби, нивелирах и замазах сифона.
chapara - майстор
klambrev написа:
то до някаде такава беше идеята но всеки ми казва че първо стените се правят и после плочките по пода, а само на замазка няма как да се оттича водата в сифона защото идва по-високо.

днес положих всички тръби, нивелирах и замазах сифона.
Никакъв не е проблема да се направи първо пода :wink:

Тема "Малко ремонт в банята, немога да намеря такива плочки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: