Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Абе, знам си аз, че въпроса ми е малко глуповат ама не е ли винаги по-добре да питаш отколкото да стоиш в неведение и догадки?
Значи, тепърва ще се нанасям в ново жилище и банята ми позволява да вмъкна в нея душ кабина. Та, харесал съм си една хидромасажна с радио, обаче ме притеснява следното нещо: Кое ми гарантира, че няма да ме хване ток?!
Никога не съм разбирал въобще от електричество и навярно и скоро няма да започна да разбирам. Посмейте се подобаващо на въпроса ми, но все пак дайте ми някакво обяснение :)
И няма ли спийкърите и радиото да се развалят от влагата? Тоя казус ми е тотална мъгла.
И, докато сме на темата, възможно ли е да се намери душ кабина с плейър с флашка? :)
pavkatay - майстор
Аз имам такава от 3-4 години.220 волта влизат до трафа-после всичко е захранено с ниско напрежение.
Имах проблем с нея още през първата година-повреди ми се парогенератора. Имаше някакви проблеми със севиза и от Практикер ми я подмениха с нова. Дори ми върнаха 600-700 лв, защото в момента течеше промоция и цената беше доста по-ниска :) .
Когато си правих банята пуснах кабел през стената и сега ,ако ми се иска си включвам направо компютъра-кабината има опция да се включва към някакъв плеър.
Здравей,
И аз съм се оборудвал с душ кабина с радио и при мен също е със траф. Според ръководството за монтаж, трябва задължително да имаш дефектно токова защита в таблото.

ПП. Ако твърдо си решил да взимаш дух кабина - избери някоя голяма. Аз съм 193см висок и съм на около 5см от 'тавана' на кабината. Освен това е доста тесничко вътре, много често удрям нещо а пък взех най-голямата която намерих (единична, защото се оказа, че се продават и двуместни :Р )

Тема "Душ кабина с радио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: