• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
luul - специалист
Здравейте колеги,
тази седмица се изправих пред един проблем, който към момента изглежда нерешим.
Решил съм да сменям вратата на банята с алуминиева, но искам да е в един цвят с останалите интериорни врати в апартамента
и ето тук се ражда проблема, не успявам да намеря фирма която да направи такава врата с пълнеж "хънтър"(незнам как се казва точно) в желания от мен цвят.
Моля, за помощ ако на някой му се е налагало да прави нещо подобно да помага.

Това е цветът на интериорните врати:

Прикачен файл

NoceMary_Siena PN-design.jpg
NoceMary_Siena PN-design.jpg (28.4 KиБ) Видяна 3227 пъти
masterval - майстор
Намери вносителя на Хънтър Дъглас, виж му десените и чак тогава мисли за вратата си.
luul - специалист
Не съм сигурен, че продавачката, която ми каза че евентуално може да стане с "хънтър" имаше предвид Хънтър Дъглас, понеже до колкото съм запознат те не се занимават с пълнеж за врати.
А вносители на Хънтър Дъглас са СААВ и Метатрон МТ, но техните сайтове са толкова постни, че направо си липсва информация.
stiv1961 - майстор
,,Хънтър" казват на ПВЦ- ламперията. Тук при нас има, но е с цвят ,,златен дъб" и ,,махагон". Нещо такова:
luul - специалист
Значи ако открия, кой прави ПВЦ ламперия и алуминиеви врати с този цвят може и да ми се случат нещата :)
Ivo_Dinkov - специалист
При мен просто залепиха от външната страна МДФ със същия цвят като вратата- такава била технологията:

Изображение
Изображение
Изображение
luul - специалист
Супер е станало.
И аз нещо такова целя.
А коя фирма ти прави вратата?
masterval - майстор
Така е по-добре, понеже този пластмасовия "хънтър" е много трошлив и калпав материал.
Ivo_Dinkov - специалист
Тези, но офиса им вече не е на Нишава (местеха се, като ходих да избирам дръжки за другите ми врати), а сайта им не бачка вече- много странно #-o
От над година са ми вратите- перфектен монтаж и изработка. Вкъщи пазя някакви телефони, ако този не е актуален.
luul - специалист
Ами фирмата вече не съществува :sad:
  • 1
  • 2

Тема "Проблем, помощ за намиране на фирма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: