Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sir_kolew - специалист
Здравейте

Предстои ми ремонт на малка баня , имам комин в единия ъгъл който ми играе сериозна роля в разположението на различните предмети там. Искам да попитам възможно ли е намаляване на размерите му или някакъв вид преправяне до максимално намаляване на размера му
В 4 етажна сграда съм на 2рия етаж. Съседно на комина е кухнята която , може би по някакъв начин е свързана с него също.
chapara - майстор
Не е пожелателно пипането му, той си е оразмерен и проектиран. Комините са общи части на сградата и всякаква интервенция трябва да е съгласувана с комшиите с общо събрание и подписи за съгласие за да не се наложи в последствие възстановяването му в съществуващото състояние. :wink:
sir_kolew - специалист
А някакви варианти за намаляването му поне или нещо такова като вариант , в едната стая също имаме комин , но преди време някой си решил да си зазида неговия и от тогава е неизползваем , няма нищо писменно като съгласие от блока.... В БГ знаете как е всеки прави каквото си иска
muhala - майстор
Този комин от твоя етаж ли започва или от долния ?
sir_kolew - специалист
muhala написа:

Има един етаж под мен , от там започва
kozl - майстор
sir_kolew написа:
А някакви варианти за намаляването му поне или нещо такова като вариант , в едната стая също имаме комин , но преди време някой си решил да си зазида неговия и от тогава е неизползваем , няма нищо писменно като съгласие от блока.... В БГ знаете как е всеки прави каквото си иска
Явно това те кефи и са кво искаш да подчертаеш, че ще правиш каквото си искаш, щото си в Циганария :shock:
muhala - майстор
sir_kolew написа:
muhala написа:
Има един етаж под мен , от там започва
За всеки етаж би трябвало да има комин. Така е при ниските сгради. Щом си на 2ет, значи при теб комина трябва да е 2х широк.
Или е един и същ комин за 4те етажа ? Виж при комшиите горе как стоят нещата.

В моя блок на всеки етаж комините стават +1.
sir_kolew - специалист
kozl написа:
sir_kolew написа:
Явно това те кефи и са кво искаш да подчертаеш, че ще правиш каквото си искаш, щото си в Циганария :shock:

Кое ме кефи ? !
Не виждаш ли, че съм обяснил просто , и какво ми говориш простотии не мога да разбера просто съм дал ПРИМЕР , за да не ставам като типичните такъв тип хора !
Искам да видя дали може да се намали по някакъв начин заради това, че банята е малка и играе съществена роля този ъгъл и ако исках да направя нещо досега да съм го направил !
Нагоре мисля ,че стават по големи комините иначе по въпроса на другия потребител
jekasus - майстор
Имаш си хубав комин, недей да го бараш и то да спестиш 5см...
sir_kolew - специалист
за жалост е доста по голям .... от 5 см ;д
прилагам 1 аматиорска скица в момента не мога да дам размери точни на банята но около 3.5 - 4 кв

Изображение

Тема "КОМИН намаляване размер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: