Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ferrari4456 - специалист
Какъв бойлер да си взема за вилата.Трябва ми за банята.Пространството ми е 2,5 на 3метра.
Доста е малко и трябва на пода плоча да се прави ,няма водопровод ,само е направена септична ,трябва да копая 20метра тръба и такива...Ще направя и тема специално за нея...но сега по същество.Какво нещо мога да си взема?
Никога съм нямал бойлер.Къпя се по 15мин.2 човека ще сме не е проблем да се изчакат по 10-15мин един след друг...
:?
Благодаря предварително... :)
jekasus - майстор
ferrari4456 написа:
Пространството ми е 2,5 на 3метра.
Доста е малко
Ти на това малко ли викаш? :?
VLADO66 - майстор
50л. вертикален с максимална гаранция .
ferrari4456 - специалист
марка ,неща?
що 50литра? :?
заради това че са 2-ма човека ,или че е вила?
ferrari4456 - специалист
http://eldominvest.com/bg/product/196.html
Тоя така ми хареса...
Хубав ли е?
Той като седи в банята ,ако се опръска с вода?
Тоци и такива ,трябва ли да слагам отделен силов кабел за него ,тоест по силен мостов 6мм?
Трябва да изкарам вода до него и от него ,с една мека връзка вкарвам студената и от другата страна изкарвам топлата ли?
jekasus - майстор
80-литрови бойлери са са малко по-скъпи, ама удоволствие е много по-голямо.
И в тая голяма баня не знам как ще го намокриш.
И понеже с тока шега не бива, по-добре да ползваш услугите на ел.техник. в тази част акъл на незнаещи не давам.
MamaMy - майстор
http://eldominvest.com/bg/product/231.html

И този е достатъчен. Аз ползвам такъв 2 киловата и съм доволен
ferrari4456 - специалист
jekasus написа:
80-литрови бойлери са са малко по-скъпи, ама удоволствие е много по-голямо.
И в тая голяма баня не знам как ще го намокриш.
И понеже с тока шега не бива, по-добре да ползваш услугите на ел.техник. в тази част акъл на незнаещи не давам.
Братовчед ми работи в чез и обикновенно него викам ,но направо се замислям дали да не го изкарам от банята.Имам място и най-вероятно така ще е...
Абе и аз незнам как нормален човек ще го изпръска ,но жената като се къпе ,после падат капки от тавана... :shock: :lol:
Зимата обикновенно ходя много рядко ,веднъж на 3-4седмици най-много.Водопровода го спирам и отварям кранчето отгоре за да не се спука ,ама с бойлера какво правя.Лятото си седи така и като застудее се източва ,като преди това се спре водата ли?
Пробка има ли?
jekasus - майстор
Пробка май нямат, обикновено слагат една тетка с кран между входа на студената вода на бойлера и възвратния клапан. Някой преди време даже беше постнал снимка с таково свръзване.
chapara - майстор
Помисли за проточен бойлер, ако имаш нормален ток :wink:

Тема "Бойлер за вилата..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: