• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sstambo - специалист
Здравейте,обрьщам се за сьвет - ще правя цялостен ремонт на банята, и тоалетната която е обща 1,80/1,30м наклона на пода кьм сифона е голям.Какьв размер подови и стенни плочки да взема,и евентуално от кьде.От извесно време тьрся инфо за идеи,цени да не са много скьпи дето се вика средна хубост. :?
jekasus - майстор
Някоя-друга снимка :?
Ако не променяш наклона на пода - 20х20 теракот, с по-големи ще е по-трудно.
ZEDYCUS - майстор
Май месец като търсих теракота 20на20см по същата причина като колегата, голям съществуващ наклон на мозайката, в Пловдив никъде не намерих, казаха ми че този размер теракота е спрян от производство. Има само 33на 33см или по големи.
И залежал по складовете не намерих. :?
Аз зех размер за пода 33х33 и стенните на 30х20см модел Сара на Каи груп. Размера на банята е като твоя горе долу-1,80х1,3-1,5, че беше крива едната стена.
Като се наканя скоро, че ме мързи, много снимки са, ще кача една тема за банята.
Поздрави.

Прикачен файл

DSC03319.JPG
chapara - майстор
Смяна място на сифона и промяна на наклона е твоето решение :wink:
ZEDYCUS - майстор
chapara
Смяна място на сифона и промяна на наклона е твоето решение :wink:
И на теб трябва да благодаря, четох за изправяне на стените с циментова замаска и мрежа. :prayer: :partyman:
То и аз местих сифона 50см, да излезе пред кутията, че беше забит до стената.
Четенето му е майката и отсяването на плявата от многото информация във форума. :lol:

Прикачен файл

DSC03216.JPG
sstambo - специалист
Сьжалявам в момента не мога да кача снимки,направих скица на word и се наложи да я зипна за да я кача. Извинявам се, че не можах да я кача като хората .Колега ZEDYCUS справил си се много добре ,сифона ми е в средата ако го изместя не трябва ли да правя замазка в момента пода е мозайка.А от кьм вьображение за дизайн сьм много зле .

Прикачен файл

скица баня.zip
(9.11 KиБ) Свален 203 пъти
ZEDYCUS - майстор
:-D Мен не ме питай, чети постовете на двамата колеги по горе, те са майстори. Аз замаска не правих, но от едната страна на сифона сигурно е към 1,5 см лепилото. Аз съм любител, силно се надявам следващите 10 години да не влизам пак да правя баня. Месец и половина зор ми стигат. :rolleyes:
jekasus - майстор
Но си направил най-важното - подменил си канализация и евентуално чистата вода. Да го кажа така - старо цукало да сложиш, но нов сифон.

sstambo качи ги по друг начин, например http://prikachi.com/, че нещо не ми се отдава да ги отворя :-D
ZEDYCUS - майстор
И чистата и обратната на двете тоалетни, а и водата от пералнята вкопах . Не ми се рискуваше. [-X

Прикачен файл

DSC03225.JPG
рашкета - специалист
Обаче как си оплескал със силикон......Направо цепи мрака.Защо е това ако не е тайна???
  • 1
  • 2

Тема "Малка баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: