Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
erkamu - специалист
Здравейте,
искам да си къпя 6 м алуминиева кутия, която да разделя на 2.4, 2.1 и 1.5, за да ги ползвам като мастар.
единствения склад, който знам е на Вайс профил на бул "Сливница", но там нямали наличност (казаха ми , че рядко се ползвал този размер)
Имали , но 80х20.

Знам, че в София това не е единствения склад. Чичко Гугул ми дава доста опции, но като звъня все попадам на някакви офисчета, които отказват да проверят за наличност.
Помооощ! Heelp! F8!
stiv1961 - майстор
Питай в Папагал ООД- дано не прозвучи като реклама, в склада тук съм виждал.
София 1 – 02/ 862 45 62, 0885 24 90 65
кв.Хладилника, ул. Филип Кутев 137

София 2– 02/ 927 52 35, 0888 82 27 87
кв.Люлин 9, ул.Беравица 3
Huhavela - специалист
На Околовръстното на разклона за "Драгалевци" имат всякакви. "Балканпрофил" или нещо от сорта се казва фирмата.
erkamu - специалист
Здравейте. Папагал - нямат 100х20 и в двата им склада. Но ми препоръчаха Профилко-обадих им се-имат. Даже си купих :-)
рашкета - специалист
Aми кажи , благодаря деееее............
ivanvasilev1970 - специалист
рашкета написа:
Aми кажи , благодаря деееее............
БЛАГОДАРЯ ДЕЕЕЕЕ! :-) :prayer:
erkamu - специалист
Здравейте майстори,
Ще правя ремонт на една тоалетна. Иска ми се преди да започна да лепя плочки да оправя наклона на замазката. Проверката с нивелир показа, че пред вратата трябва да повдигна нивото с около 1 см (ширина 80 см, дулбочина 40 см).
Каква е технологията? какъв разтвор да позлвам за целта? Да сложа ли мрежа за фибран? Опасявам се тази тънка замазка да не се размука и разслои?
Каква е техниката на полагане на такава тънка замазка?
Благодаря предварително на всички.
jekasus - майстор
Попълваш с лепило за плочки.
Тани - модератор
Какво си се притеснил чак толкова - това реално са 3-4 плочки , на които трябва да се сложи 1 см лепило повече! Не се коси!
erkamu - специалист
Тани написа:
Какво си се притеснил чак толкова - това реално са 3-4 плочки , на които трябва да се сложи 1 см лепило повече! Не се коси!
А за да ми бъде лепенето по лесно няма ли да е по добре един ден предварително да вдигна нивото в определия участък с 1 см с теракол и като изсъхне да си лепя нормално? Аз нямам много опит с лепенето на плочки и не знам дали като сложа 15 мм лепило (1 см за вдигане на нивото+0.5 см за самата плочка) няма да стане някакво хлътване...от тежестта на плочката?

Тема "Повдигане на замазката с 1 см в 1/5 част от тоалетната." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: