Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте наскоро си закупих апартамент ... ще е готов скоро.
Това е банята както е дадена в архитектурния план.
Дайте идеи как може да стане по добре. Толкова е малка че направо не ми се мисли ... а не е само баня това е най-лошото :(
Няма на къде да се разшири ... това е новото БГ строителство.

Прикачен файл

bath.jpg
бъдещата ми баня
bath.jpg (23.76 KиБ) Видяна 4275 пъти
Rumen Iankov - специалист
Според мен можеш да размениш местата на душа и мивката.
Стефан - майстор
Според мен душа трябва да отиде в дъното, мивката в ляво от вратата, а на мястото на душа -закачалка.
lyki - специалист
Стефан написа:
Според мен душа трябва да отиде в дъното, мивката в ляво от вратата, а на мястото на душа -закачалка.
Добре го е измислил Стефане ,все пак в строителството има стандарти ,като влезеш в банята не на среща ти да се опули няква тоалетна или душ, а трябва да е мивката с огледалото.Сети се сам защо:)
Ами то ще трябва да има много огледала ... или поне едно доста голямо понеже с тези размери ... не ми се говори ... винаги съм виждал малка баня+тоаетна ама чак пък толкова ... трябва да помисля и за това къде ще е бойлера. Понеже и той трябва да е там някъде, може би хоризонтален някъде тапосан. Като стане жилещето ще трябва да го мисля.
Emerald - модератор
Не знам какво очакваш, но имаш само една възможност да извадиш мивката и тоалетната от душ-кабината- да разшириш банята размествайки стените. :? Дай схема на жилището!
Стефан - майстор
Провокирате ме, но съм виждал такава баня с тия размери във Франция. Имаше си всичко необходимо - тоалетна, мивка, и вана с душ! Толкова добре изпълнено, че чак се очудих. И много огледала - изглеждаше като 20 кв. м. Съжалявам, че не направих снимки :?
Margo - напреднал
Да те предупредя че слез замазка и плочки още повече ще се намали банята , не знам дали си го придвидил.И също разни тръби,водомери между тоалетната и шахтата, които изместват моноблока с още поне 20 см.Или поне при мене така се получи.
emergency_bg - специалист
ако тръбите са вече прекарани и изводите са по този начин, според мен по добре да не ги разместваш, защото само ще си намалиш още пространството. иначе съм живял в апартамент с точно такава баня и мивката и тоалетната бяха разменени и беше добре.

Тема "И аз съм поредния с желание да получи съвети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: