Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Великолепния майстор постави два цвята фуги в банята - едната е "Жасмин", другата е нещо СЪВСЕМ бяло. Бялото е на най-горния и на най-долния ред плочки. Някой плочки дори от три страни са с "Жасмин", а на четвъртата - наполовина едното - наполовина другото. Нерви и така... Реших да сменя бялото фугиране (полагано е преди около 10 дни). Купих 1 пакет "Жасмин" + гумена шпакла. Въпросът ми е първо дали е възможно изобщо да се сменя фуга и ако "да" то как точно се прави? Би ли ли било достатъчно здраво повторно нанасяне?
big_death - специалист
А плаща ли му ? Не ти ли даде някаква гаранция нещо?Иначе фугите се почистват и наново се фугира.
jekasus - майстор
Тоя пакет "жасмин" на коя фирма?
chapara - майстор
Аз ще Ви оставя да фугирате :wink:
VLADO66 - майстор
chapara написа:
Аз ще Ви оставя да фугирате :wink:
Утре е неделя къде ще ходиш :-D По въпроса за фугата-трябва да се извади и новата да влезе м/у плочките,другото е половинчата и нетрайна работа.Жасминчето е модерен цвят ,аз се сещам поне три фирми да го правят с различна трактовка на нюанса :-D
chapara - майстор
VLADO66 написа:
Утре е неделя къде ще ходиш

На разходка, глей кво време се е отворилоИзображение
рашкета - специалист
nikola6 написа:
Великолепния майстор постави два цвята фуги в банята - едната е "Жасмин", другата е нещо СЪВСЕМ бяло. Бялото е на най-горния и на най-долния ред плочки. Някой плочки дори от три страни са с "Жасмин", а на четвъртата - наполовина едното - наполовина другото. Нерви и така... Реших да сменя бялото фугиране (полагано е преди около 10 дни). Купих 1 пакет "Жасмин" + гумена шпакла. Въпросът ми е първо дали е възможно изобщо да се сменя фуга и ако "да" то как точно се прави? Би ли ли било достатъчно здраво повторно нанасяне?
А всички тея красоти майстора на своя глава ли ги направи?Ако е така значи ти си му дал разрешение и сега нямаш право да мрънкаш тук.Ако пък ти си искал едно ,а той е сътворил друго защо не го накара да си ги оправи той?????

А по въпроса подкрепям колегите по-горе, изчегъртване и фугиране наново с фугираща смес на същата фирма .....
Успех.

Тема "Повторно нанасяне на фуги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: