Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
perdeee - специалист
Имам проблем със свалянето на тапетите в банята,лепени са с Ц-200 и сега почти немогат да се махнат а на местата където се махат остава един слои от лепилото което също не е много приятно защото незнам какво би станало ако лепя плочките върху него.Даите съвети как да сваля тапетите и да изчистя стената от това лепило за да нямам проблем с плочките в последствие.Пробвал съм с някакъв препарат за сваляне на тапети но резултат нямаше,даваите други идеи как да стане това.
l_bonev - специалист
Щом ще лепиш плочки ,СТЪРГАНЕ до здраво е истината, ако пък пак лепиш тапети (за мен голяма глупост) лепилото няма какво да те притеснява.
jekasus - майстор
Опитай по този начин
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e8CyFmfMvRk[/youtube]
А тоя е малко по-опасен.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VHVqGjG2jyc[/youtube]
chapara - майстор
:lol: , но това е истината :rolleyes:
jakuzi - специалист
"пердее"...ще си помисли след време ,ако му предсто ремонт на баня с тапети :lol:
ribnikolaevi - майстор
Тия горе си нямат работа сега и се ебават с тебе. Да знаеш, че става и с малък диаметър свредло. Удряш през около 5-6 санта и си пада боята заедно с част от бетона (шупли). Няма нужда да натискаш, само удар и задържане до секунда. После и новата замазка ще хване яко (или пък направо лепилото с плочките), и тапетите си свалил. Скоростта е доста по-добра от показаното на клиповете, лично така съм свали блажната боя на две бани. Имаш около час работа за баня 2х3 метра. Е зависи и каква мащинка ще ползваш, разбира се.
:axe: ей така атакувай стената.
perdeee - специалист
Благодаря на всички ви.Те моите стени са шпакловани с лепило и отгоре са залепени тапетите с ц-200,ужасно се свалят и затова попитах за някой по лесен вариант.
ribnikolaevi - майстор
Еее, защо тогава лепилото е още на стените?
perdeee - специалист
Е какво теракола ли да изкъртя?
ribnikolaevi - майстор
Слагаш длето на мешинката и подпъхваш отгоре надолу.
Всъщност зависи какво искаш да правиш. Ако ще слагаш плочки, това е начина. Затапетите са ти казали по-торе.

П.п. Сега намерих снимки от ремонта ... може да видиш как става.

Прикачен файл

P1050267_ns.jpg
P1050267_ns.jpg (39.99 KиБ) Видяна 5275 пъти

Тема "Сваляна на тапети в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: