• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
egx - специалист
Значи звънях по дистрибутори и т.н. и няма ли няма......изчерпано. В интер керамик също го няма.Това е модела. Всеки довел до залавянето му ще бъде пооштрен.Става и друг модел с такъв дизайн, ако се намира въобще.

Изображение

http://www.interceramicbg-outlet.com/bg ... ct142.html
kalpev - специалист
Съмнявам се, че ще намериш лесно с точно този дизайн. Или ще е цифромания.
По принцип е по-стар модел, новите са направени така, че да се вижда тръбата отдолу, няма го това "захлупване" към стената отстрани под казанчето. Дано имаш късмет да намериш нещо залежало по склад, магазин или единична мостра. Успех :thumbs:
egx - специалист
VLADO66 този е ъглов ама няма общо с това, което търся.
kalpev май ще ме разубедиш. И аз след яко търсене вече почвам да се съмнявам.А и щом казваш, че новите вече ги правят така.
chapara този модел го гледах преди, но го бях забравил. Може пък и него да го взема - ще хода да го погледна тия дни. Иначе абсолюта може и да си го заслужиш ако отговориш на един по сложен въпрос - как се редят плочки при два сифона така че да се монтира след това отгоре кабина от закалено стъкло директно на плочките, без праг. Картинка искаш ли ? :D Ние два дена го умуваме и все се получава една чупка м/у двата наклона и няма как върху нея да легне стъклото..без праг.

Да уточня само - търся с такъв дизайн, защото в долната част отзад няма да се събира мръсно, точно където е тръбата, под самото казанче. Защото при новите модели точно там се получава една чупка и м/у стената и самия блок остава място. Ето тук се вижда как казанчето опира в стената, но долната част е на разстояние от стената.Може евентуално да се направи кутия от плочки или другото е вградено казанче вече...ама не мерси. Та за това го търся тоя пуст моноблок.
http://www.keranova.org/img/OBIAVI/BIG_ ... 230286.JPG
@ kalpev имаш ли някаква идея, дори да го намеря примерно механизма на казанчето се прецаква след година - може ли да се сложи от дру или трябва да се сложи същия. Дали имаш някаква идея универсален ли е механизма. Щото ако трябва и същите части да се търся после той ще ми излезе златен, както няма внос вече.
jekasus - майстор
За пода, наклоните и сифони - viewtopic.php?f=4&t=30378
Дори единия сифон става излишен.
Много тарикатски, особено когато клиента не иска изобщо праг за душа и това вече третия под, дето го правя по този начин.
Онова мръсното по фаянса е от душ-корито.
Прикачен файл:
DSC_0737.jpg
DSC_0737.jpg (93.7 KиБ) Видяна 4887 пъти
Прикачен файл:
DSC_0734.jpg
DSC_0734.jpg (105.88 KиБ) Видяна 4887 пъти
kalpev - специалист
egx написа:
@ kalpev имаш ли някаква идея, дори да го намеря примерно механизма на казанчето се прецаква след година - може ли да се сложи от дру или трябва да се сложи същия. Дали имаш някаква идея универсален ли е механизма. Щото ако трябва и същите части да се търся после той ще ми излезе златен, както няма внос вече.
Нямай притеснения за това, има си стандарти и конкретния ти модел на моноблока не прави механизма му уникален. В повечето случаи, различни модели и серии се правят с един по вид механизъм. Всички тоалетни казанчета подлежат на ремонт, включително и вградените. Има и достатъчно резервни части за тях, продават се и взаимозаменяеми елементи. Няма проблем да смениш механизма с друг, ако е счупен или не намериш дадена част от него.
Преди време сменях оригинален поплавък на един производител с такъв на друг и нямах проблем.
chapara - майстор
egx написа:
VLADO66 този е ъглов ама няма общо с това, което търся.
kalpev май ще ме разубедиш. И аз след яко търсене вече почвам да се съмнявам.А и щом казваш, че новите вече ги правят така.
chapara този модел го гледах преди, но го бях забравил. Може пък и него да го взема - ще хода да го погледна тия дни. Иначе абсолюта може и да си го заслужиш ако отговориш на един по сложен въпрос - как се редят плочки при два сифона така че да се монтира след това отгоре кабина от закалено стъкло директно на плочките, без праг. Картинка искаш ли ? :D Ние два дена го умуваме и все се получава една чупка м/у двата наклона и няма как върху нея да легне стъклото..без праг.

Да уточня само - търся с такъв дизайн, защото в долната част отзад няма да се събира мръсно, точно където е тръбата, под самото казанче. Защото при новите модели точно там се получава една чупка и м/у стената и самия блок остава място. Ето тук се вижда как казанчето опира в стената, но долната част е на разстояние от стената.Може евентуално да се направи кутия от плочки или другото е вградено казанче вече...ама не мерси. Та за това го търся тоя пуст моноблок.
http://www.keranova.org/img/OBIAVI/BIG_ ... 230286.JPG
За нивата : viewtopic.php?f=4&t=30378&hilit=%D0%9F%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BE+%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D0%B4%D1%83%D1%88+%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B0&start=0

, ъ :wink: за чистотата, ще ти кажа , че мръсно около тръбата ще Е, но просто няма да го виждаш :-D
egx - специалист
Това с понижения под го мислих и аз, но малко късно, а и при май няма нужната височина да се даде наклона на тръбите като хората. А и тъкмо направихме замазката след къртенето:D Но пък снощи отскочих до братя Градеви, при който мисля да поръчам стъклата и ми обясниха, че без проблеми щели да ги монтират, дори да се получава това "пречупване" мехду единя и другия наклон..... :?: Бях леко в шок ама щом казват.
За мърсотията си прав, че пак ще има фуга и ще се събира, но пък не съм видял - не се е случило :D
Колкото и да го умувам в крайна сметка се прави и както стане. Не знам защо така се получава винаги.
vladilen - специалист
egx написа:
Значи звънях по дистрибутори и т.н. и няма ли няма......изчерпано. В интер керамик също го няма.Това е модела. Всеки довел до залавянето му ще бъде пооштрен.Става и друг модел с такъв дизайн, ако се намира въобще.

Изображение

http://www.interceramicbg-outlet.com/bg ... ct142.html
скоро от Идеал Стандард (Connect)
  • 1
  • 2

Тема "Издирвам един моноблок на Интер Керамик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: