Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
don
Здравейте, имам следния проблем. Живеем в панелка и скоро съседката отдолу ми се оплака че и избива влага на тавана в банята и в кухнята, в кухнята дори е слязло надолу и по стената. Извиках водопроводчик и той установи че сифона ми е за смяна, но проблема е че след като разбие и го смени трябва веднага да викна фаянсаджия да налепи и плочки. ОК, само че така или иначе след време ще правя цялостен ремонт, за който в момента нямам средства. Но ако налепим сега плочките след време ще трябва да ги къртя, тъй като смятам да слагам гипс картон и да правя други по-големи реформи. Та мисълта ми е: е ли възможно да се влагоизолира мястото около сифона с нещо друго, без да се налага да се слагат плочки. Не знам дали успях да обясня добре проблема :sad: Благодаря предварително!
anmoll - специалист
Циментираш отвора и готово. Не е красиво, но нали е временно!
don
... да но цимента не спира водата?
Rumen Iankov - специалист
Можеш да замажеш с теракол или само на пода да залепите теракот с цокъл отстрани.След време като правите стените само ще махнете цокъла и спокойно си лепите фаянса по стените.
Osiris - специалист
Само с теракол няма да мръдне ако има дупка в плочата се слага еднокомпонентна пяна отдолу и се залива с теракол колкото е по рядък толкова по добре :?

Тема "Проблемен теч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: