Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
doreta - помощник
С мъжа ми се бяхме ориентирали към български заради ниската цена и не лошите разцветки.Четох в една от темите за лошото качество на българските плочки и се чудя какви да избера на нормална цена.Ако може да споделите от кои производители сте доволни и от кои не.
Time2Burn - специалист
Испански. Основният вносител е ИПМ Керамикс, склада се намира в близост до стадион Георги Аспарухов, ако се обадиш мога да ти уредя сериозна отстъпка...
Теди - специалист
Испанските са най-добри като качество.
doreta - помощник
Time2Burn със сигурност щях да се възползвам от предложението за отстъпка ако бях в София :) .Вносителите дали нямат магазини в Бургас? Дали повечето китайски не се предлагат за испански. Как да съм сигурна че са испанско производство? Пише ли някъде производителя и кои са по добрите испански фирми?
Time2Burn - специалист
Не мога да кажа за Бургас, но не може да няма в Бургас испански плочи. На самите плочи пише че са испански, а и се съмнявам да лъжат продавачите. Цените са около 20 - 24 лева за хубавите плочи. Ако искаш пробвай с някоя търсачка да се свържеш със фирмата и да попиташ дали продават в Бургас, но те зареждат черноморието, това съм сигурен. За марки плочки не знма, защото честно казано аз съм монтажник и никога не съм обръщал внимание, а и за мен лично няма значение, защото това е личен избор на клиента. Успех
Теди - специалист
doreta написа:
Time2Burn със сигурност щях да се възползвам от предложението за отстъпка ако бях в София :) .Вносителите дали нямат магазини в Бургас? Дали повечето китайски не се предлагат за испански. Как да съм сигурна че са испанско производство? Пише ли някъде производителя и кои са по добрите испански фирми?
На гърба им има матричен печат"made in Spain" или "fabrique in Spain".

Тема "Плочки за баня - добро качество на добра цена?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: