Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
alex63 - специалист
Моля за съвет -какъв гранитогрес да си купим за дневна и коидор който е част от дневната.
Има от 15 и от 150 лева.Естествено зависи от търговеца, производителя и т.н.Моля посъветвайте ме за цена, производител и евентуално държава -испански, турски, Бг...
Няма да е от 150, но и от 15 няма да е-предпочитам го защото казват е по-траен и здрав от теракота.Ползваме теракот от 15 години и е доста наранен в дневна където се ходи с домашни чехли, а идеята на това което ще правим е да се ходи и по обувки.
Предварително благодаря!
torbalan - Дървен философ
Влизаш в магазина и избираш. Около 25 - 30 лева за квадрат аз винаги успявам да си харесам поне пет - шест вида...
VLADO66 - майстор
За дневна бих избрал такъв гранитогрес http://www.interkeramos.com/index.php?pages=188
alex63 - специалист
Благодаря, но България не е София, има и още една столица :yawinkle: .

Керамик парк, Декорати, Доминант, Аква...нещо си, Бриколажи, Практикери, Баумакси, Джорди22, и още куп други обиколихме, но Където харесахме нещо-45 на 45 мраморирано все се оказва, че го имат само на мостра, но не и в наще квадрати.Говорим за 2-ро качество Испански гланциран гранитогрес.
На Досев харесах нещо, но моя "Дянко..." ме отряза финансово... ам и то 36 лева...

Ако имате идея предварително благодаря!

Тема "Миля за съвет- какъв гранитогрес да си купим" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: