Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ZMeyGorianin - майстор
Видях в една баня пода и стените покрити с нещо като балатум, но без текстилната основа. Дебелина около 2 мм. Хареса ми, че няма фуги и прилепва плътно. Там, където имаше снадки и по ъглите беше залепено с нещо като фитил /мисля, че с нагряване/.
Някой знае ли от къде мога да намеря консумативитви /фитили, инструмент за запояване, покритието/, какви са цените или кой във Варна може да я постави?
Прикачен файл:
IMG_1810.JPG
Прикачен файл:
IMG_1811.JPG
marmoz - специалист
Аде Змеи това на първат снимка изглежда ужасно /поне за мене/ :) Иначе не съм виждал такова изпълнение :) ,тоя да не е от форума и да не иска да си признае в темичка с примерни име "Побългари сам" :-D ,странна материя и изпълнение за баня,ще фръгам по едно очо на темата :)
VLADO66 - майстор
Аз не щъ да давам мнение че змея ще утърчи в първия магазин за фаянс.А,и лепачката няма да си я дадат без бой щото струва чувал пари.
ZMeyGorianin - майстор
Стига, бре! Собствениците са дали една шапка пари за това чудо сигурно! На снимката наистина изглежда замазано и криво от близо! В интерес на истината, не знам дали в бита това е приложимо? Примера от снимките го лепиха на кораб върху "джилязу".
На мене ми трябва, обаче да се лепи върху дървена плоскост.
svetliopi44 - Чирак...
Цените почват от 40-45лв. за м2 .
Хич не си струва , а и върху дърво ще запарява.
ZMeyGorianin - майстор
То на мене ми трябват около 2 кв.м., но пак си е цифра! А тапетите за баня дали са подходящи за лепене върху дървени плоскости и с какво?
profesionalist_wood - майстор
В Швейцария в старите сгради баните са така :) Да не прониква капчица вода в дървения гредоред,който преди това е обработен с препарат против гниене дори от балатума и е доста $$$$$

Тема "Настилка за баня от ПВЦ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: