Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mici - специалист
Имам вана от 5 години, ползуваме я с удоволствие и без проблеми цялото семейство. Когато я купувах бях на финала на строителството на къщата и средствата бяха изцедени до край, затова не можах да си позволя хидромасажна вана. Сега се замислям дали не може да се намери съотватната апаратура ( помпа, дюзи, управление...) и да се монтира допълнително. Сигурен съм, че ще мога да се справя с монтажа, но нямам представа от къде да я купя. Питах в магазини за обзавеждане на бани, но не могат да ми доставят. Някой знае ли къде мога да намеря?
mladkal - майстор
Здравей, колега!
Направи няколко снимки на това, което имаш.
Имаш ли възможност да навреш помпата до ваната!? да я захраниш с ток!? Да обиколиш ваната с тръби!? Да изрежеш отворите за дюзите!?...
Дай малко повече инфо за да поразсъждаваме!?Моля!
mici - специалист
mladkal написа:
Здравей, колега!
Имаш ли възможност да навреш помпата до ваната!? да я захраниш с ток!? Да обиколиш ваната с тръби!? Да изрежеш отворите за дюзите!?...
О, място - колкото искаш. Бях виждал в Бриколаж такава вана с вградена хидромасажна апаратура. Снимка на ваната почти същата като моята намерих в нета. Вярвям, че ще се справя с монтажа на всички елементи, стига да ги намеря. Но да си ги правя сам - не се наемам, защото не знам какви параметри трябва да има такава апаратура. Така че остава въпросът ми: от къде може да се закупи целият комплект, монтажът - от мен.

Прикачен файл

romeo.jpg
romeo.jpg (20.87 KиБ) Видяна 3925 пъти
mici написа:
mladkal написа:
Здравей, колега!
О, място - колкото искаш. Бях виждал в Бриколаж такава вана с вградена хидромасажна апаратура. Снимка на ваната почти същата като моята намерих в нета. Вярвям, че ще се справя с монтажа на всички елементи, стига да ги намеря. Но да си ги правя сам - не се наемам, защото не знам какви параметри трябва да има такава апаратура. Така че остава въпросът ми: от къде може да се закупи целият комплект, монтажът - от мен.[/quote Аз имам такава вана, но не работят хидромасажните дюзи! Може ли някой да ми каже, каква би могла да бъде причината?!
kabel96 - специалист
Най простата причина да не работи нещо по тия вани е откачена вакум тръбичка.За купуването на части за колегата ще изровя че сега не намирам тел на едни италианци в Пловдив.Цените бяха, страничните големи дюзи 70 лева едната.Дънните за въздух 25 лева едната.Компресор за въздух с нагревател 360-400 лева а хидмомасажната помпа не я помня.Вакум бутоните са по 30-50 лева.От там корона за пробиване гъвкав маркуч фитинги и много мамата.Накрая да не излезе че готова е по евтина
http://www-bg.aquatec-bg.com/?81&02&96146.
http://www-bg.aquatec-bg.com/?81&02&96147
Ако решиш да я правиш ще намерим всичко и ще помагаме не се притеснявай.
cvetan83 - специалист
[quote="mici"][/quote]

Ако ваната може да се демонтира и транспортира, няма проблем да ти монтират система. За момента системите на Kohler Wirpull са доказано безпроблемни и могат да се монтират на доста вани. Представител за Бг е фирма Watter House, но не продават отделни компоненти.

Тема "Хидромасажна вана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: