Здравейте имам проблем с вентилатора в банята , много е шумен а го сложих преди месец , препоръчаха ми САТА, но май ще го сменям. Какво мислите за ВЕНТС, намерих един сайт www.ventbg.com, казаха ми че са добри, имало много безшумни модели, дайте мнение , моля.
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
38 мнения в "Избор на вентилатор за баня"
монтирах го много внимателно , все пак дадох доста парички за него , просто е много шумен , това е . ще го сменя какво да се прави
kozl
- майстор
От линка отварям едно нищо.
Настоящия какъв е? Ако е САТА имах един дето имаше брум явно от нецентровани към оста лагери и след като поработи около 100 часа улегна и спря да ръмжи.
Още за САТА
Настоящия какъв е? Ако е САТА имах един дето имаше брум явно от нецентровани към оста лагери и след като поработи около 100 часа улегна и спря да ръмжи.
Още за САТА
http://www.ventbg.com/product-vents-100-silenta-m.html
казаха ми че този бил доста безшумен, но няма датчик за влага и таймер. За САТА съм чел доста по принцип съм им фен ,но .......... не знам , май ще сменя марката
казаха ми че този бил доста безшумен, но няма датчик за влага и таймер. За САТА съм чел доста по принцип съм им фен ,но .......... не знам , май ще сменя марката
kozl
- майстор
URL не ми се отваря с интернет експлорера, но с мозилата се отвори.
Тези САТА с таймера са скъпи. Аз харесах една серия, която освен с дюбели може да се монтира в PVC Ф110 с лапи вградени във вентилатора. Нищо не пробивам само пъхам и стягам. За уплътнение ползвам ленти дунапрен по диаметъра на тръбата от вентилатора. За други марки нямам наблюдения. Но предпочитам да имат обратна клапа. Всъщност "Elicent" работи при майка ми повече от 10 години, но много му се чува обратната клапа при затваряне. На САТАта обратната клапа е от много лек материал и елегантно изработена, така че е доста по-тиха от тази на Elicent-та.
Тези САТА с таймера са скъпи. Аз харесах една серия, която освен с дюбели може да се монтира в PVC Ф110 с лапи вградени във вентилатора. Нищо не пробивам само пъхам и стягам. За уплътнение ползвам ленти дунапрен по диаметъра на тръбата от вентилатора. За други марки нямам наблюдения. Но предпочитам да имат обратна клапа. Всъщност "Elicent" работи при майка ми повече от 10 години, но много му се чува обратната клапа при затваряне. На САТАта обратната клапа е от много лек материал и елегантно изработена, така че е доста по-тиха от тази на Elicent-та.
благодаря за информацията, ще реша какво да направя, ако имам още съмнения ще пиша
Stefan_62
- майстор
Здравейте, предстои ми закупуване на вентилатор за банята, но се чуда какаъв да взема. Търся в диапазон от 50 до100лв. и да е с автоматична клапа също така да се включва и изключва при включване на осветлението. Спрял съм се на този модел http://ventilator.bg/edm/64-edm-100.html, но ако някой предложи някой друг модел ще съм благодарен. Четох добри отзиви за "ВЕНТС" и "САТА",но не открих дали са с автоматични клапи. Благодаря ви предваритено.
VLADO66
- майстор
Ползвам от 5-6 г такъв http://www.elbulgaria.com/c448/p58156/v ... -cata.html трябва сам да си го вържеш за осветлението.
Тема "Избор на вентилатор за баня" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература