Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
brinimir - помощник
Здравейте, майстори малки и големи във форума. Дойде и моят ред да питам за един ремонт на баня във Варна който съм започнал тези дни. Знам, че някой съфорумци ще кажат, че за всички въпроси които задавам има отговор във форума, но наистина форума си е доста обемист, а за проблем който аз го кръщавам по един начин и го търся в търсачката не ми излиза нищо, а някой друг го е озаглавил по друг начин. Но надява се, че че получа компетентни отговори, предложения и идеи. Та показвам чертеж на банята с размери. Забравих да напиша, че банята е в апартамент в панелен блок във Варна.

Намерете доказани професионалисти за ремонт на баня във Варна!

Прикачен файл

Untitled.jpg
Untitled.jpg (79.7 KиБ) Видяна 6306 пъти
jekasus - майстор
Отбележи, къде са вертикалните щрангове за вентилация и мръсна вода.
brinimir - помощник
Добавям и снимки с които нядявам се ще получите представа за вътрешното разпределение.

Прикачен файл

IMG_0177.JPG
Стената за, която ще питам по нататък.
IMG_0177.JPG (47.81 KиБ) Видяна 6301 пъти

Прикачен файл

IMG_0176.JPG
Захранващи кабели за бойлер
IMG_0176.JPG (80.32 KиБ) Видяна 6301 пъти

Прикачен файл

IMG_0175.JPG
IMG_0175.JPG (66.84 KиБ) Видяна 6301 пъти

Прикачен файл

IMG_0174.JPG
IMG_0174.JPG (75.79 KиБ) Видяна 6301 пъти

Прикачен файл

IMG_0173.JPG
IMG_0173.JPG (86.34 KиБ) Видяна 6301 пъти
brinimir - помощник
Разположение

Прикачен файл

Untitled нова.jpg
Untitled нова.jpg (88.48 KиБ) Видяна 6300 пъти
brinimir - помощник
Първия ми въпрос е за захранващия кабел на бойлера. Дали третия кабел който беше свързан за замасяване на бойлера е истински кабел за маса? Идеята ми е такава, че той е отделен от захранващия мостов кабел. Не съм поглежда в таблото каква ми захранващата система дали дву или три-проводна. Но си мисля че е дву проводна. Ама тоя кабес за масата на бойлера ме озадачи. Та дали някой е срещал такова изпълнение?
brinimir - помощник
Идеята за стената, която искам да премахна е следната. Ще избия стената, като оставя 60 см зад шранговете за пералня, а в частта която ще влезе в банята смятам да преместя тоалетното казанче. Та въпроса е как ще прекарам тръбата за тоалетната до там? Не стават ли много чупки до шранга.

Прикачен файл

Untitled.png
brinimir - помощник
По скоро това.

Прикачен файл

Untitled.png
Untitled.png (102.63 KиБ) Видяна 6288 пъти
jekasus - майстор
За тоалетна - няма да стане тая работа. За друго после, че днес жега-бира, жега-бира :-D
brinimir - помощник
Мислех го днес докато съм на работа и го измислих разпределението така.

Прикачен файл

Untitled нова с мивка.jpg
Untitled нова с мивка.jpg (96.83 KиБ) Видяна 6199 пъти
VLADO66 - майстор
Аз ти предлагам моноблока да го завъртиш на 45гр,защото при минимална дължина на моноблока от 60см.ще сядаш на него усуквайки се около мивката :)

Тема "Общи въпроси за ремонт на баня в панелен апартамент във Варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: