Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
apexs - помощник
Извинявам се, че пускам тема за тоалетна в раздела за бани, но не видях друг раздел. Ако има моля да бъде преместена в правилния . :partyman:

По въпроса. Имам монтирана структура Grohe, която не можа да влезе достатъчно на вътре, поради тръбата за канализацията. Проблема е, че губя около 10-12 см по този начин а кенефа е достатъчно малак и тези см са ключови.

Идеята ми е да преместя единия крак на вътре за подпора и да набия един във стената хоризонтално. Някой правил ли е такава история ? Дали ще е здрава и устойчива ?

Тоалетната е 1 кв. и ... дето се вика и милиметъра е важен :toimonster:

Прилагам снимка .

Прикачен файл

gr.jpg
sstefanov - майстор
При мен беше абсолютно същото положение. Наложи се да срежа част от планката на опората. Ако сложиш замазката на пода и монтираш структурата отгре, ще спечелиш няколко сантиметра, в които да укрепиш десния дюбел на опората.
apexs - помощник
Днес ще говоря с майсторите да видим как ще го измислим. Работата е сериозна :) :rock: :toimonster: :axe:
рашкета - специалист
Съмнява ме, че повече от 5см. няма да спечелиш.Нали трябва и отходната тръба да свържеш някакси????А като гледам,ако не ме лъже снимката де няма да стане .
Я кажи колко см има в момента между стената и профила на структурата без да включваш профила ест.
apexs - помощник
Късно прочетох мнението ... по спомен 10 - 12 см мисля. Утре ще измеря точно .

Тема "Grohe структура за вграждане ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: