Здравейте, четох, че и други са имали подобен на моя проблем,но така и не прочетох как са се справили с него. Става въпрос за коридорите ни, 2 на брой, които са със светло бежов теракот и същия цвят фугин.Обаче този фугин е постоянно замърсен, почти черен и от търкане и чистене вече на места се е изтъркал и е останало на цимент.Такава грозна работа се е получила, че и след основен ремонт на апартамента ми изкарва очите, ужасно е! Желанието ми е да направя фугите тъмни, тъмно кафяви,тъмно сиви, все ми е едно вече, само да са тъмни!!! Пробвахме да изчегъртаме стария фугин с отверка,с шило, с макетно ножче, но коридорите не са малки и нищо не се получава, само къртовски труд и същата грозотия. Изчегъртахме 2-3 квадрата и се отказахме... фугирахме си ги пак със същия светъл фугин. И така, надявам се на вашите мнения как и с какво да боядисаме гадните фуги, ако е възможно!
П.П. Четох в друг форум, че можело да се оцветят с нещо и отгоре да се импрегнират, от там ми дойде идеята! Ама не е обяснено по-подробно, а публикацията е много стара!
П.П. Четох в друг форум, че можело да се оцветят с нещо и отгоре да се импрегнират, от там ми дойде идеята! Ама не е обяснено по-подробно, а публикацията е много стара!