Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Godo
Здравейте, започнах сам да си правя банята. Досега къде с четене, къде с питане успях да сменя водопровода и канализацията с ПВЦ, след което залепих влагоустойчив гипсокартон. Справих се засега. Сега ми предстои лепене на плочки. Не съм лепил досега и затова кажете някои основни тънкости за започване. Ще се оправя ли сам, постигнатото до тук ми дава смелост. С какво лепило се лепят върху гипсокартона. Имам едно Мурексин, става ли или да вземам Теракол Флекс.
emil_v r - майстор
Здр аз това работя ако знам нещо -питаи . викаи някои поне за оразмеряването и почване на всеки етап . С тия лепила двете , обаче не съм лепил . ползвали сме - денел, теразид, теракол , на лакпром едно зелено аа - лакол , церезид . гледаи да има влакна в него. Някои начинаещ понякога за беля ги лепи по добре от нас "маисторите" :o
masteradmin - майстор
Виж като начало тази статия Да поставим декоративни плочки в кухнята със сигурност ще научиш нещо.
anto81 - напреднал
tova mureksin ni6to ne mi govori zatova polzvai normalen terkol flehovoto lepilo e za nehidroskopi4ni povarhnosti boia mozika i drugi 6tom si na karton lepi na greben za da spesti6 material aina4e zapo4ni primerno na20 sm otzemiata da lepi6 kato ima6 v predvit 4e obikolkata na parviat ti red triabva da e na idealen nivel kato vdigne6 stenite pi6i pak uspeh:)))
:lol:

Тема "Помощ за лепене на плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: