• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
KOLIIN - напреднал
Здравейте!След дълго търсене на фирма за ремонтни дейности, дългото протакане на ремонта в банята( нямаме баня близо 3 седмици :evil: :evil: :evil: ., онзи ден най- сетне приключиха, докато не потече на тавана на съседката под мен. Извинявам се за дългия пост, но ми е страшно объркано :? Фирмата се оказа несериозна и с хора- непрофесионалисти- забавиха крайния срок на изпълнение(27.08.08), ремонтните дейности не ми харесват като качество...Какво да правя?
solo5 - майстор
извикай ги на "Гала вечеря" по случай привършване на ремонта
и когато дойдат им организирай ЯКО празненство
Последна промяна от solo5 на ср сеп 10, 2008 7:27 pm, променено общо 1 път.
bjohnev - специалист
Не им плащай. Ха да видим, дали няма да си оправят бакиите тогава...
DStefanov - специалист
С такива "майстори" се срещам на последък и аз и на единия вече му е организиран "купона". Така, че напълно подкрепям solo5. Нека такива нещасни замозванци с големи претенций да не могат да си седнат на гъза 5 дни. Писна ми от некъдърници в тази държавица. Съжалявам KOLIIN, ........... такова е положението за съжаление. Както се отнасят те с теб, така и ти с тях :wink:
KOLIIN - напреднал
bjohnev, там е работата, че сме дали 90% от сумата- голяма простотия направихме с това. То да беше само течът- луничките в банята не могат да ги свържат с ключ щото дава на късо, подът в хола е направен май с теракол и като мета си го отмитам, а за ламинат не ми се вижда прав, плочките в банята са до тавана, а там няма никаква фуга т.е има дупки от няколко мм , които се виждат все пак и смятам, че трябва да се уплътнят. http://picasaweb.google.bg/SMEHORANI139/ocwflJ#
Обещаха вчера да къртят още ги няма. В защита на потребителите едва ли ще ми помогнат????
Последна промяна от KOLIIN на чет сеп 11, 2008 12:34 pm, променено общо 1 път.
Domashen_maistor - специалист
Никога не пречи да пробваш. Преди малко повече от пет години и аз имах проблем с едни тъпанари. Слагаха ми охранителна ролетка. Оставиха си ръцете. Заклинваше, трудно се вдигаше. Търсих "майсторите" няколко месеца и а днес а утре.... Накрая отидох на пл.Славейков. Една г-жа там за малко ме обезкуражи. Каза ми, че едва ли ще ми помогне, защото те не се месели в спорове м-ду фирми. (ролетката беше купена с фактура за да ми се признава за разход). Все пак реши да им се обади, представи им се от къде е и няколко часа по-късно довтасаха двама други синковци. Много псуване му удариха, ама горе-долу я оправиха. Та нема лошо да пробваш. Иначе ако не помогне или пиеш студена вода или ги каниш на "вечеря" :lol: :axe:
ПП :!: Няма да е зле да видиш с какви документи разполагаш. Щото то може да твърдиш, че и аз съм ти направил банята, ако да не съм и влизал в чужда за последните ...години :lol:
KOLIIN - напреднал
DStefanov късно видях, че си ми писал, а аз ти отговарям в другата тема. Фирмата е ясна Топ лукс :axe: :axe: :axe:
Rumen Iankov - специалист
А можеш ли да снимаш къде се пада петното при комшиите и как е заустена вашата тоалетната чиния.
fitnes___ - специалист
много жалко эа баниата бин му натрошил рацете с теслата ебасиииииии претупаната работа :x
KOLIIN - напреднал
петното се пада между мивката и сифона близо до нея. Мисля че не са сменили тръбата от сифона към тръбата с мръсна вода при щранговете. Простете за неточните понятия ,които може би използвам, но не съм специалист. :|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Новата баня протече!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: