Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
stancho123 - специалист
Преди няколко месеца тръгнах да правя банята и я изтъргах до бетон и после шпакловах с груба и финна шпакловка.

1.Вентилатора изгоря и все нямах време и 2 месеца, като се изкъпеме затваряхме вратата и влагата се кондензираше на тавана и се получи мухъл.Чух за някаква паста или нещо такова с което се маже, защото със савато е отврат, много мирише и не винаги чисти добре мухъла.Има ли такова нещо или да тръгвам към савото?

2.Какъв латекс за банята да взема?Принципно пазарувам от бриколаж и тези...Бях взел леко със сребърни йони или нещо такова, хубав е, но не съм доволен от покриваемоста му.Какво ще препоръчате?Трябва ми за 4 квадрата.

3.Как се казваше онова нещо на което се прикрепя шкурка и се защипва?Прилича на гъба, но е пластмасово.Трябва ми едно такова, но все да питам къде са в магазина и не му знам името... :mrgreen:
jekasus - майстор
Купи ли си нов вентилатор? :-D На вратата същотрябва да има декоративна решетка, за по-добра работа на вентилация.
По-голям избор на шкурачки - http://www.tashev-galving.com/303610-20 ... 0%BA%D0%B0
За боята - по-добре опънат таван, ама скъп мамка му :-D
stancho123 - специалист
Опънати неща и неща няма да правя, само един латекс и толкова.Вентилатор съм сложил хубав с голям дебит на сата.На вратата няма къде да се постави вентилация.
За пастата за мухъл нещо можете ли да кажете?Има ли такова нещо?
jekasus - майстор
stancho123 за работа на вентилатора трябва да има достъп на входящ въздух, ако няма възможност за декор решетка или нямаш процеп между вратата и прага, или пода, просто след къпане оставяй леко приотворена врата при работещ вентилатор. Щото в плътно затворено помещение, колкото и да е мощен вентилатор, няма да върши работа.
Савото е разредена белина, а тя утрепва мухъла, за паста не съм се интересувал.
stancho123 - специалист
Добре благодаря!
ПП Имаме котка и вратата на банята винаги е открехната...

Тема "Паста за мухъл, латекс за баня и др" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: