Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mavryt4o - майстор
Мислих мислих и реших малко по малко да си направя баня.Ще опиша какво съм решил да правя.С червено са сифоните за обратната вода .Мисля да пробия първо 4 дупки в плочата трите фи 50 и 110 за тоалетната .слагам тръбите и в долната стая по тавана да минава тръба 110 която под секи сифон си има съответния преходник обира всички сифони и от там в ямата.След това мрежа замаска 5-6 санти.Мисля да направя една стабилна конструкция от дървени греди 10на10 през 60 зантиметра като ги анкерирам за плочата и стената на къщата.След това отвън гипсофазер,стереопор прекарвам през друга дупка зелената на чертежа ми в стената правата вода и тока от долу бойлера и той е долу слагам ватата зелен картон и плочки .За сега това ми е плана какво ще кажете?

Прикачен файл

баня.jpg
ето и идеята ми
баня.jpg (44.19 KиБ) Видяна 1919 пъти

Прикачен файл

20032014014.jpg това е мястото на една плоча на втория етаж
jekasus - майстор
Писоар е много добра идея :-D
Сложи и душ-биде.
galin56 - специалист
Да бе, наистина, защо ти е писоар точно до тоалетната чиния. Малко безсмислено ми се вижда. Иначе добре си го замислил, ако нямаш баня действай. Само вместо тоя писоар може да помислиш най-вляво на картинката(възможно най-далеч от душа е целта) за пералнята. Мисля, че там вероятно ще ти е по-удобно за пране от където е сега.
mavryt4o - майстор
ами деиствам промениха ми плановете за разположението и ,,моя'' писоар отпадна..... :toimonster:
mavryt4o - майстор
промених проекта но да не мислите че се отказах напредвам малко по малко като за сам човек

Прикачен файл

23062014096.jpg

Прикачен файл

23062014100.jpg

Прикачен файл

14062014071.jpg

Прикачен файл

04062014064.jpg

Прикачен файл

23062014102.jpg

Тема "помощ и идеи за новата ми баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: