Писна ми да сменям връзките между слушалката и батерията. И от 5, и от 10, и от 15 лева - все тая. В един момент се разплете "оплетката" и после се пука маркуча вътре.
Търся съвет за мека връзка която да няма тия проблеми.
Бях на скоро в Бали - там имат хитро решение. Меката връзка не е с хромирана метална оплетка, а е сребрист на цвят маркуч. На него няма какво да му се разплете
. Обаче и налягането им е доста по-ниско. Може би към 1-2 бара. Гледам ги тия връзки по китайските сайтове - дават им 8 до 10 бара. На картинката по-долу се вижда за какво става дума. Обаче не съм срещал такава тук май ...
Другото което си мисля, но не съм сигурен дали ще помогне е редуктор за налягането. Някой дето да смъква на 1.5 бара (като за капково напояване). Ама не знам как ще му се отрази по-високата температура на водата. Пък и не знам да има компактни такива метални на 1/2.
Някакви съвети да ми дадете?
Търся съвет за мека връзка която да няма тия проблеми.
Бях на скоро в Бали - там имат хитро решение. Меката връзка не е с хромирана метална оплетка, а е сребрист на цвят маркуч. На него няма какво да му се разплете

Другото което си мисля, но не съм сигурен дали ще помогне е редуктор за налягането. Някой дето да смъква на 1.5 бара (като за капково напояване). Ама не знам как ще му се отрази по-високата температура на водата. Пък и не знам да има компактни такива метални на 1/2.
Някакви съвети да ми дадете?
Прикачен файл
hose.jpg (51.43 KиБ) Видяна 4145 пъти