• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
yassi - специалист
Добър вечер,

Искам да си направя стъклен параван в банята, да отдели душът от тоалетната и бойлера, който пък поради особеностите на помещението трябва да е долу (все още няма бойлер, само кабелите стърчат).
Въпросът ми е какво стъкло е за предпочитане - закалено или триплекс? Цената им гледах почти еднаква, да е 10% по-скъпо триплекса.

Благодаря!
koleto84 - специалист
Триплекс...или поликарбонат.
yassi - специалист
koleto84 написа:
Триплекс...или поликарбонат.
О'К, триплекс. За поликарбонат не се бях сетил, но ми се струва малко...некрасиво.
koleto84 - специалист
Аааа.... няма такова нещо.
Ако има и плъзгане то,то ще е и много по-леко.
yassi - специалист
koleto84 написа:
Аааа.... няма такова нещо.
Ако има и плъзгане то,то ще е и много по-леко.
Караш ме да се замисля.
Има ли някъде тема където е дискутирано и показано какви елементи трябват за параван, за монтаж, снимки, схеми...Ще съм много благодарен. С две думи какво трябва да купя и как да го монтирам. За стъклото или поликарбоната е ясно - стъклото ще го поръчам по размери, а ако е поликарбонат ще си го срежа сам. Тъй като гледам, може да е с плъзгане, може да е и като вратичка.
nikolovvd - майстор
Срещу 360 лв. си поръчах параван с дължина 150 см и височина 190 см. с някакво "изкуствено стъкло" имитиращо стъкло с капки. Монтира се елементарно с по 3 дюбела от двете страни.
рашкета - специалист
Хи хи хи.Казва се полистирол това дето мяза на стъкло с капки и се монтира в двойно алуминиево плъзгане.А стъклен параван е друго нещо.Снимки съм пускал в друга тема и на двата варианта.
angel_ov - специалист
рашкета написа:
Хи хи хи.Казва се полистирол това дето мяза на стъкло с капки и се монтира в двойно алуминиево плъзгане.А стъклен параван е друго нещо.Снимки съм пускал в друга тема и на двата варианта.
И темета е???
рашкета - специалист
Ейййййй страшни сте калпазани.После "ама що ми искат толкова пари?".

Темата е на тази страница, даже още не е на втора....цъ цъ цъ......
stiv1961 - майстор
Айде от мен да мине, днеска съм пич :-D
viewtopic.php?f=4&t=46780&hilit=%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD+%D0%B2+%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B0
Изобщо не е трудно с търсачката на форума, ползвайте я бе, хора :)
  • 1
  • 2

Тема "Стъклен параван в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: