• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mrdds - специалист
Здравейте приятели!
Искам да ви представя един "тарикатски" продукт за печелене на пари.Става въпрос за нанопочистващи и предпазващи продукти percenta за баня,стъкла,керамика и камък.
Тъй като в нашата баня имаме стъклен параван след всяко къпане при изсъхване на капките остават следите от варовик.Жена ми постоянно се трови с разни препарати да почиства стъклата и решихме да опитаме тези магически продукти,чрез които по стъклото капките вода се стичат като живак.
https://www.youtube.com/watch?v=AO82aIBc8O0

От фирмата ни убеждаваха,че нанесем ли покритието 1г.поне на стъклото капка няма да остане.На всичкото отгоре 50мл.струва почти 20 кинта.Но нали е магически продукт се пробвахме.
Магически ,ама тръцки.След 5-тото къпане капките вода си стоят на стъклото както и преди.Трайността на продукта беше толкова.Може би каката от percenta се къпе 5 пъти годишно,знам ли...

Понеже банята ни е с гранитогрес,а той не е емайлиран като фаянса има склонност да задържа вода и съответно да се появяват малки петънца плесен.
Веднага предложението на "каката"- Нанопокритие за камък е препарат, образуващ слой с висока издръжливост на механично триене, който изолира напълно повърхността от проникване на течности, замърсяване, влиянието на UV-лъчи. Продуктът попива в порите на мaтериала и обгръща плътно частиците поотделно, като не пречи на въздухопропускливостта.
https://www.youtube.com/watch?v=FoMOE9NCCtg

Гледаме клипа и не вярваме на очите си,представяме си вече как мократа баня остава в миналото и клъвваме на въдицата.Вземаме голям флакон,защото каката ни убеждава,че разбирате ли гранитогреса е порьозен и трябва хубаво да се напръска обилно така да има матрял.Айде още една 50-тачка за магическия препарат.

Следваме инструкциите,почистваме хубаво банята ,чакаме 1 ден да изсъхне всичко да няма и грам влага и нанасяме препарата според указанията.
Ефекта е същия - 5 дни водата се стича по плочките след това капките си остават там където са си пръснали. Още 40лв на вятъра.

Извода...
Нано продукти percenta-пълна шмекерия-вазелин разтворен във вода.
nikolovvd - майстор
Не се ли сети да пробваш някой от препаратите за пастиране на коли? :roll:
mrdds - специалист
Абе Ники,кво да ти кажа.Според мен и вазелин за 2лв. щеше да свърши работа. :-D
VLADO66 - майстор
Жена ми има алергия към химиите и от години ползваме http://www.vistaawt.com/cat_30.html
kozl - майстор
Е па я бех пущил некаква такава "НАНОТЕМА" по проблема. Ама там продукта е към 20 и неколко лева за литър. Тия яко смъкват гащи :lol:
Иначе редовно си мажа стъклото на колата с "Рейнрипалънт"
https://www.youtube.com/watch?v=ibW5JEEjwuI
без НАНО надписи по него и ефекта е около 2 седмици, на цена 10 лв, а шишето към 200 млл, за годишна употреба ми стига.
Последна промяна от kozl на ср яну 21, 2015 6:54 pm, променено общо 3 пъти.
EDI - майстор
Какви химии, бе :lol: .Забравихте ли с какво си мажехте стъклата на противогаза против изпотяване в казармата - желатиново сапунче. :-D
nikolovvd - майстор
Не забравяй, че тези които са на 25 30 години не са виждали противогаз, а за казарма само са чували. :-D
EDI - майстор
:? все забравям някои основни положения.
kozl - майстор
Като ще си чешеме пръстите, ами желатиновов сапун аз към противогаза изобщо не съм получавал в казармата, или е бил толкова НАНО, че не съм го видел :lol: .
За маските за подводно виждане ползвам специални спрейчета или в краен случай слюнка. Против запотяване на стъклата на колата пък ползвам те тва
Прикачен файл:
Sonax-ant fog.jpg
и ефекта е те таков, особено зимата
Прикачен файл:
Zamr condenz_305.JPG
Zamr condenz_305.JPG (49.15 KиБ) Видяна 5405 пъти
Но какво целесъобразно има в желатиновия сапун към отлагането на варовик по стъклата :?
thinkpad - майстор
kozl написа:
и ефекта е те таков, особено зимата
Не остават ли мазни следи след тези спрейчета? Аз пръскам, изчаквам, минавам с микрофибърна кърпа и после стъклата ми се замазват. Ползвам онова спрейче, което си дал лявото, Plastic нещо си. И ефектът му е точно след като напръскаш да няма изпотяване, но е краткотраен.
  • 1
  • 2

Тема "Нанопродукти за баня-капан за наивници..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: