Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
desss - специалист
да ви питам, от какво сте си направили вратичката на ревизионния отвор, че още не мога да го измисля :? по магазините има само едни бели от ПВЦ, ама не ми харесват :roll: сякаш ми се иска да е нещо, което мога да боядисам в цвета на стената, та да е по-малко забележимо. някакви идеи? :)
anmoll - специалист
Има едни на които се лепи плочка/те са с различни размери/.Аз също не харесвам пластмасовите. :) У нас сложихме метална бяла кутия,тя може да се боядиса в какъвто цвят искаш.
desss - специалист
там където е отвора нямам плочки, а боя, затова исках нещо подходящо. каква е вашата метална кутия? ако може и снимчица :-D
anmoll - специалист
Това е ,малко се наложи да отрежем в дясно,за да пасне...но е много добро качество-с пуш бутон/натиска се капака и се отваря/.

Прикачен файл

DSC01772.jpg
DSC01772.jpg (45.48 KиБ) Видяна 17290 пъти
anmoll - специалист
Това е снимка от малката баня.Ревизионния отвор е PVC-едвам го отваряме...с отверка :)

Прикачен файл

DSC01966.jpg
DSC01966.jpg (43.37 KиБ) Видяна 17288 пъти
desss - специалист
хм, такова с пуш-бутон не съм виждала, трябва да потърся. благодаря ти за снимките :)
ако някой има други идеи, да казва :-D
USP - напреднал
Ето това си сложих аз. Има ги в различни размери според плочките. Има ламарина върху, която се лепи плочката и се слага на място. Почти не се забелязва, като се сложи. Ако те заинтригува кажи ще кача снимка както е затворен отвора.

Прикачен файл

snimki 006.jpg
snimki 006.jpg (51.23 KиБ) Видяна 17137 пъти
emo_peev - специалист
УРАААААА

Прикачен файл

DSC00876.JPG
DSC00876.JPG (35.36 KиБ) Видяна 17099 пъти

Прикачен файл

DSC00877.JPG
DSC00877.JPG (31.69 KиБ) Видяна 17099 пъти

Прикачен файл

DSC00878.JPG
DSC00878.JPG (33.36 KиБ) Видяна 17099 пъти
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:49 am, променено общо 1 път.
desss - специалист
Emerald написа:
Десс, проблемът е по-сложен когато нямаш плочки.

Трябва да го измислиш така че да го маскираш с декорация- картина някаква отгоре, пано... :? Иначе при всички положения ще се вижда.
мацка, не става да го скрия с картина, отвора е под мивката. вижда се само част от него, искаше ми се да се направи от нещо, дето да го боядисам със същата боя и ще се маскира максимално
http://s134.photobucket.com/albums/q116 ... ure018.jpg

Тема "Ревизионен отвор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: