Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
new_boy - напреднал
Здравейте.Бих искал да ви попитам за лайсните;-как се поставят в баните,стьлбищата.Вьтрешни ьгли,вьншни ьгли,Кое с кое се застьпва.Как се облича трегер сьс фаянсови плочки и сьс лайсни в ьглите,пьрво долните плочки на трегера ли се поставят или страничните.Благодаря предварително
new_boy - напреднал
:? Колеги толкова сложна процедура ли е слагането на лайсни или сложна за обяснение.Естествено никой не е дльжен да ми отговори или обясни,но все пак нали затова е този форум,ако не ми бьде обяснен как бих го НАПРАВИл САМ
Time2Burn - специалист
Абе не е сложно, само че е малко трудно да се обясни с писане във форум... Аз лично не разполагам с толкова свободно време за да ти обясня метода на полагане на лайсните. Нека някой колега се наеме, ама то трябва и рисунка и чудо..... Все пак ти желая успех
bisplus - специалист
Ами ако имаш малка представа как се лепят плочките ще ти е по-лесно да разбереш....просто на самата лайсна има канал в който влиза плочката и така се липи. Има лайсни с различна големина на каналчето и взимаш в зависимост колко ти е дебела плочката. А за трегера аз бих залепил първо долната част зощото ще отнеме по-малко време.
new_boy - напреднал
Благодаря ви много,надявам се да успея да ги сложа тези лайсни.

Тема "лайсни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: