Здравейте!
Банята ми е нова, направена преди 5 месеца. Майстора сложи лайсни на външните ъгли, а на вътрешните - силикон. Проблема е че още на третия месец започна да се появява мухъл по силикона- там където най много се мокри. Засега е малко, но с времето незнам какво ще стане...а все пак е нова баня и ми е жал да гледам...
Всъщност банята е малка- 190/ 140 и е нон стоп мокра. Постоянно оставяме вратата отворена но ....Та проблема ми е с този силикон по вътрешните ъгли- мухъла е вътре в силикона и няма как да се почисти. Какво може да се направи? За лайсни вече е късно защото те се слагат преди плочките....Какво може да се сложи ако свалим силикона?Нещо което да не мухлясва или поне да може да се почиства мухъла?? Между другото - скоро мислим да купим и мощен вентилатор(отдушник май се казваше
) - (сега сме с един, който се оказа боклук и работи около 5 сек след включване на лампата
) Едва ли обаче това ще реши проблема с този силикон....Моля ПОМАГАЙТЕ !
Банята ми е нова, направена преди 5 месеца. Майстора сложи лайсни на външните ъгли, а на вътрешните - силикон. Проблема е че още на третия месец започна да се появява мухъл по силикона- там където най много се мокри. Засега е малко, но с времето незнам какво ще стане...а все пак е нова баня и ми е жал да гледам...