• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dikobraz - напреднал
Здравейте, търся откъде да закупя фазерна врата за баня с размери 206 х 63 см.
Търсих по мрежата но не намерих производител.
Бих бил благодарен ако дадете координати на магазин или производител.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Практикер
BAlexandrov - специалист
В Баумакс видях много врати...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
206 х 63 см размер на светъл отвор или на монтажен отвор?

http://www.premier-bg.com/index.php?dis ... t_id=29867
Правят по размер
ivouz - специалист
Е що пък държиш да е фазерна, и то за баня.Приятел си купи ал. врата(втора ръка) и му я преправиха на по малка за 20 лв.
dikobraz - напреднал
Благодаря за отговорите,
Премиер ми е малко далечко - в Плевен.
Не че държа на фазер, но става дума за старо строителство, касата я оставям но вратата ще трябва да се смени. и днес в панелката премерих вратата на банята и се оказо точно 63 см. Колкото ми трябва. До сега 30 г. не е мръднала при положение че няма вентилация и банята се вентилира само през вратата и апартамента. Така че сега ще я сменя евентуално с фазер, а след 30 г. кой е жив да му мисли.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Щом не е мръднала....?
dikobraz - напреднал
nikolson написа:
Фазер или шперплат?
чист фазер си е, 1985 г. Софстрой караха по най евтината метода. То се усеща - като я натиснеш и поддава
LyuboS - напреднал
Дано да изкара повече новата , но се съмнявам. При мен старата беше от 1997 г. Преди около три и половина години смених само вратата (касата си беше добре) с подобна купена от големите вериги строителни материал. Уж добре я намазахме с боя , но вече има наченки на мухъл и гниене долу. Банята е с вентилатор , но пък вратата е близо до душа.
Та мъсълта ми е , че новите ги правят от по-кофти материали. Следващият път ще сменям всичко с алумин или ПВЦ.
  • 1
  • 2

Тема "Фазерна врата за баня - откъде / за София" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: